משורוולת במיל'- מלוא האמת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משורוולת במיל'- מלוא האמת
    משורוולת במיל
    17/08/2013

שלום לכולם...
    לפני כשלוש שנים שורוולתי בהצלחה רבה והשלתי 40 ק"ג ממשקלי. כחודשיים לאחר הניתוח נקלטתי להיריון ספונטאני אשר במהלכו המשכתי להשיל ממשקלי. הקושי התחיל לאחר הלידה כאשר הרגשתי שאני מאבדת שליטה ושפיות בנושא האוכל, בעיקר זה המתוק.
    במלחמה עצמית הפסדתי המון המון פעמים ובשלב מסויים הרמתי ידיים.
    העלייה החוזרת במשקל ריסקה אותי לחלוטין וכל ניסיון לחזור ל"דרך הבריאה" עלה בתוהו.
    התאווה למתוק הייתה חזקה מכל. לצערי הרב, לא התעקשתי כפי שאני נוהגת במצבים אחרים.. ויתרתי לעצמי ושבתי למשקל היעד שלי 120 ק"ג.
    במצב הזה התחלתי לבדוק את ידידי "השרוול", עברתי שיקוף ושבתי למנתח. התבהר לי שהשרוול תקין, הבעיה היא המתוקים שמחליקים יפה והקלוריות שלהם רבות לעומת ארוחה.
    המנתח הציע לי לעבור מעקף, תוך התייחסות לכך שמלכתחילה הייתי צריכה לעבור את הניתוח הזה ולא שרוול, מאחר ואני אכלנית מתוקים. איני מאשימה את הרופא אלא אותי שלא הייתי כנה מספיק, שפחדתי מהמילה "מעקף". לאחר סדרת בדיקות והמתנה, נותחתי לפני כחודש ב"זיו" צפת. תודה לאל הליך הניתוח היה תקין, שוחררתי ביום הרביעי.. אני אוכלת כלכלה רגילה כרגע. התחושות לאחר השרוול ולאחר המעקף שונות! איני מרגישה תחושת חנק, אני מרגישה שאני כן אוכלת (יותר ממה שחשבתי?) כמובן שאיני אוכלת מתוקים השלתי כבר 10 ק"ג, וזו התחלה טובה- אך טיפה בים. אני מרגישה שבהשוואה לשרוול הירידה כרגע איטית יותר. מניסיוני אני מציעה לכל המיועדים לניתוח- להיות כנים עם עצמם ולהציג את האוכל המועדף עליהם באמת... כי אחרת הניתוח הבא ימתין להם בדלת האחורית (אלא אם יצליחו למנף את השרוול ולקיים אורח חיים בריא... הללויה!) , שנית- ההיריון- תירוץ! אפשר לשמור ולהשיל במהלך וגם לאחר מכן. לא לוותר.
    אשמח לשמוע מאלו שעברו מעקף על התחושות שלהם, על קצב הירידה (האם באמת איטי יותר ?) על ההסתגלות לפאווץ' החתיך שלנו...
    המון הצלחה לכולם,
    תהל מהצפון.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משורוולת במיל'- מלוא האמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשרוולת במיל

אסתי
    17/08/2013

שלום, אני מועקפת כבר 10 חודשים עוד מעט 51קג- אני הייתי בנקודת פתיחה הרבה יותר גבוהה משלך לכן כנראה ירדתי די מהר את כל הקג האלה עכשיו הירידה קיימת אבל מאד איטית (אני חייבת לציין שלא כלכך מתמידה בפעילות גופנית בתקופה האחרונה )גם אני הייתי מנותחת למשהו אחר (בטבעת svrg בשנת 92) בערך האכל לא ירד טוב אז אבל מתוקים נהדר הכל מכל: מגלידה ומיילקשייק וקולה וופלים עברו נהדר שוקולד בקיצור הכל ,לכן שנגשתי אחרי עליה מסיבית הרופא הציע לי את המעקף ואז הגעתי למצב אופטימלי. יש ירידה, אכילה קלה יותר וכמויות שבאמת לא חשבתי שאוכל לאכול ודברים שלא אכלתי כבר שנים וזה אומר מאכלים שלכולם הם רגילים כמו: סלט ירקות עם כף אורז דבר פשוט לא ? עוף ,חזה עוף ,בשר וקציצות גם שאין ירידה מסיבית כמו בהתחלה ישנו שינוי במבנה הגוף מרוצה עד הגג ככה אני לא אוכלת מתוקים למען האמת גם לא רוצה אין את החשק הבלתי נשלט הזה גם אסור ! כיוון שיכולה להיות תסמונת לא נעימה דמפינג אז כנראה פסיכולוגית מהפחד הצורך נעלם לי ברור שלפעמים שאני עושה למשפחה אני מכינה גם לי איזו עוגת גבינה בלי סוכר ושומן יתר ותאמיני לי אוכלים את שלי וטעים להם אז שיהיה לך בהצלחה תקפידי מאד! על שתיה ויטמינים הפרדה בין אוכל ושתיה ולא מתוקים אפשרי בהחלט. בהצלחה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רחל
    18/08/2013

סתם שאלה.....
    אין בעיה רפואית להכנס להריון כזה מהר אחרי הניתוח??
    וגם-כמה ירדת במשך ההריון?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו