פוסט-אופ: טיפול/מעקב/מילוי טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פוסט-אופ: טיפול/מעקב/מילוי טבעת
    נאוה
    25/03/2008

שלום רב:

ב-20.3.08 עברתי ניתוח הוצאה/הכנסת טבעת AP L INAMED וגם תיקון HIATAL HERNIA בקע. אני מבוטחת מכבי מאיזור הקריות בצפון ומעוניינת להמשך טיפול שכולל ניפוח טבעת בפלורוסקופ, בדיקות מצב ההרניה וכל שאר הדברים שכרוכים במעקב לאחר הניתוח. זה גם חשוב לי שהכל ירוכז במרכז רפואי אחד כדי שאם יהיה צורך בפניה דחופה, אני אדע לאן ולמי לפנות והצילומים שלי יהיו בהישג יד המטפל (זאות לאור ניסיון כושל בעבר וחוסר תיאום בין גורמים רבים מדי שהביאו אותי לסיבוכים מיותרים).

היות ובמכבי פניתי כבר ואין אדם אחד שממש יודע לכוון אותי רציתי לדעת האם אני יכולה לקבל המשך טיפול בבי"ח רמב"ם ללא צורך בהוצאות כספיות פרטיות ומה עלי לעשות כדי להגיע לרפאה שמטפלת באנשים אחרי ניתוחי LAP BAND ?

מרגישה די אבודה! בבקשה עזרתכם.

בתודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב

פרופ` אחמד מחג`נה
    25/03/2008

שלום
    לא אמרת איפה עברת את הניתוח ולמה לא להמשיך את המעקב אצל הרופא המנתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר מהאג'נה

נאוה
    25/03/2008

שלום ורב תודות על תשבובתך המהירה. ב-97 פרופ' אנתבי ניתח אותי. עברתי את ניתוח הרוויזיה במרכז רפואי אסותא ת"א ע"י ד"ר סובחי שגם יבצע הבדיקה הפוסט-אופ ראשונית. מעבר לזה אני צריכה מעקב על ידי מומחה שמכיר סוג זה של ניתוח וגם נמצא בצפון ולא במרכז רפואי במרכז הארץ. כמו כן התברר לי שהמנתח שלי איננו נמנה בין רשימת המנתחים של מכבי כך שגם מבחינה כספית אין ביכולתי לממן המשך מעקב וטיפולים.

יש עוד הסברים אך הם לא רלוונטיים בפורום הזה.

מקווה שהסברתי היטב.

בכבוד רב
    נאוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאוה שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    01/04/2008

את יכולה בהחלט לבוא אלי. אני גם רופא של מכבי ואני עובד ברמב"ם. את יכולה להגיע אלי למרפאה שלי להשמנה ביום שני בשעה 12 בצהריים להביא התחיבות מהקופה. אם יש שאלות תתקשרי למזכירה תמר 048541831
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו