מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חמישה ימים לאחר שרוולאביטל23/08/2013
שלום לכם :)
אני אביטל בת 20 עם יותר מידי משקל מיותר, ויותר מידי תהיות על ההמשך ורציתי לחלוק עמכם מעט...
אז לאחר שנתיים לא מועילות בעליל עם הטבעת, החלטתי ללכת על זה ולעשות שרוול אצל סובחי המדהים.
ההרגשה היא שונה לחלוטין! בניגוד לטבעת, שום דבר לא נתקע, אלא פשוט מרגישים שובע כמעט מיידי.. ולנו, השמנים, זה מוזר! איך אחרי חצי כוס מים מרגישים שזהו, יותר לא ייכנס?
חלק מהמהפך צריך גם לעשות בראש.. ואני כמובן עדיין עובדת על זה.. כי בכל זאת, העיניים לא עברו ניתוח והן עדיין עיניים של שמנה שרוצה הכל מהכל.
בינתיים ירדתי שלושה ק"ג וההרגשה היא כן טובה וכן נעימה, אך כמה שאלות לא מפסיקות להטריד אותי:
האם יכול להיות מצב שהניתוח לא יעזור ולמרות הכמויות הקטנות של האוכל (או השתייה, בינתיים.) לא תהיה בכלל ירידה במשקל?
כנראה שככה הראש חושב אחרי שנתיים לא מוצלחות עם טבעת שעשתה רק נזק..
אני אשמח לכמה מילות הרגעה מאלה שכבר עברו את התהליך ונמצאים לפחות כמה חודשים אחרי הניתוח...
וגם תקופת ההחלמה- שבועיים שלמים עד שמורידים את התפרים נמצאים בבית ומדלגים מהטלוויזיה למחשב ובחזרה... אפשר להשתגע!
עצות להעברת הזמן בתקופת ההחלמה יתקבלו בברכה!
אני מצטערת על החפירה, ומקווה שתבינו אותי ואת התסבוכים שלי פחות משבוע אחרי הניתוח וברמת שעמום ע צ ו מ ה !
תודה,
אביטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמישה ימים לאחר שרוול - תגובה
שולה זק24/08/2013בוקר טוב אביטל,
בהצלחה בדרכך החדשה. אכן חיים שונים עם שרוול לאחר טבעת.
אני ממליצה בחום להיות במעקב של דיאטנית - חשוב מאוד עבורך, במיוחד לאחר כשל הטבעת (שלא ניכנס עכשיו לסיבות). עליך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ובעזרת הדיאטנית תקבלי את הכיוון ואת החיזוקים. כמו כן לשלב פעילות גופנית.
קצב הירידה שונה מאדם לאדם ואל תשכחי שאת אחרי ירידה של טבעת. הגוף עדיין "מבולבל".
אני משוכנעת שתצליחי בדרכך החדשה.
ההחלמה היא גם מאוד אינדיבידואלית . עד שמורידים את התפרים (סיכות) אן יש תחושה לא נעימה, אבל לא צריך לשבת בבית אפשר להסתובב קצת, לא בשמש כמובן ולהרבות בשתיה.
בשאלות נפוצות תמצאי פוסטים של מנותחי טבעת לשעבר וכן המלצות של המנתחים והדיאטנית להתנהלות נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)