מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח רה-שרוולליבנת23/08/2013
שלום שולה,
עברתי ניתוח. שרוול לפני 4 שנים והורדתי 40 ק״ג (שבמהלכן גיליתי כמה אני יפה כי עד הניתוח החשבתי את עצמי אדם מכוער שמן ודוחה ולא עזר גילי וניסיוני בחיים:))) . בכל אופן בשנתיים האחרונות הוספתי למשקלי כ-.7 ק״ג שאני נאבקת בהם בחירוף נפש אבל הם מצליחים להכניע אותי כל פעם מחדש ואני כבר מותשת:)) (כן, ניתוח שרוול זה רק כלי לא פתרון נצחי) שמעתי לאחרונה שיש ניתוח שקוראים לו רה-שרוול והייתי מבקשת לדעת:
1. מה הקריטריונים להגיע לניתוח כזה?
2. האם ניתן לבצעו באמצעות קופ״ח?
3. מה עושים בניתוח כזה?
אגב, מה שלום ד״ר מחאג׳נה האלוף ? (הוא לא יודע עד כמה יש לו השפעה על כל השינויים הטובים שקרו בחיי בארבעת השנים האחרונות כשבראש וראשונה הסכרת הארורה שלי שעמדה באופן יומיומי על 400 כולל אינסולין יומיומי נעה בשנים האחרונות בין 90 ל- 95 שמבחינתי זה פלא רפואי - בלי אינסולין ורק עם כדור אחד ביום.
בנוסף לחיוניות ולקלילות ולקילומטרים שאני גומעת מידי יום בלי להתעייף בכלל ועל זה אני מודה לו מקרב ליבי כי אם הוא לא היה מתעקש אני הייתי מוותרת על הניתוח (רציתי לברוח ביום הניתוח מרוב פחד והוא התעקש/הרגיע) ועל זה אני אודה לו כל חיי. ועכשיו אני מבקשת לשמוע על הניתוח הזה כי אני לעולם לא ארשה לעצמי לחזור למה הייתי טרם הניתוח.
אשמח לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר תגובה
שולה זק23/08/2013המונח רה שרוול = ניתוח חוזר של שרוול.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מותאם ולנהוג על פי המלצותיה. כמו כן לשלב פעילות גופנית.
את צריכה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
הפתרון אינו בניתוח כל כמה שנים.
בכדי לקבל אישור לניתוח חוזר יש לעבור בדיקות רפואיות והמלצת המנתח שהניתוח שעברת כשל ואו יש דלף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח רה-שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/08/2013שלום וברכה.
הרבה זמן לא התראינו ולכן העלייה במשקל של 7 ק"ג.
אני שמח לשמוע על השנוי האדיר לטובה.
מבקש בחומרה לקבוע אלי תור ונשוחח ונעזור לך להוריד את ה 7 ק"ג האלו "ללא ניתוח"
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)