מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חצי שנה אחרילילוש24/08/2013
הירידה במשקל נעצרה (כבר שלושה שבועות באותו משקל). הוספתי עוד יום פעילות ספורט אבל זה לא ממש עוזר. האם חצי שנה זה הגבול לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובות?
לילוש26/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצי שנה אחרי - תגובה
שולה זק27/08/2013שלום לילוש,
איזה ניתוח עברת? כמה ירדת? מה היה ה- BMI שלך? אני מבטוחה שזה רשום בפורום, אישית לא זוכרת את כל הפרטים.
האם את במעקב דיאטנית?
עצירה במשקל זו תופעה ידועה ומוכרת. הגוף הינו מכונה משומנת היטב השומרת על עצמו מ"בומים".
אני משוכנעת שבהיקפים את מרגישה שינוי , למרות שמחוגי המשקל עומדים במקום.
בנוסף, אני מבינה שאת עוסקת בפעילות גופנית. אל תשכחי שספורט הופך תאי שומן לתאי שרירי, שמטבע הדברים כבדים יותר. שימי לב להיקפים ןלעיצוב הגוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
לילוש29/08/2013אני אחרי שרוול, ירידה יפה של כ-30 ק"ג, אבל יש עוד 10-15 ליעד. ברור שבריאות לא רוכשים ביום - בעקר לא אחרי שנים של התעללות בגוף. כל מה שענית ברור לי, אך קראתי כתבה שאחרי חצי שנה, הגוף ממש מתנגד לירידה, כך שקשה מאוד להמשיך לרדת. לכן רציתי את ההתיחסות של המומחים - הכתבה התפרסמה בשישי שעבר ב"הארץ" עם חוקרת ממכון ווצמן. לסיכום, אני כן נצמדת לתפריט בריא - ברובו - עוסקת בספורט ופשוט מעונינת במידע וניסיון שלך - מה קורה אחרי חצי שנה, לא משנה לי אם זה לאט, אני לא במרוץ, אני רוצה להגיע לאיז שהוא איזון. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר - תגובה
שולה זק30/08/2013אם תוכלי לשלוח לינק לכתבה אודה לך. או לפחות את הכותרת שאחפש אותה.
מה שאת אומרת לא הגיוני כי מנותחים יורדים בהדרגה במהלך השתיים הראשונות וגם אחרי כן.
הירידה במשקל תלויה בשיתוף הפעולה שלך - שינוי הרגלי אכילה, מעקב דיאטנית ושילוב פעילות גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי
לילוש31/08/2013שולה, חיפסתי באינרנט - זאת באמת היתה כתבה מאוד מעניינת, אבל לא מצאתי משישי שעבר. אם אמצא, אשלח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תמשיכי לרדת!
אני07/09/2013משעתי מדיאטנית שירידה במשקל היא כמו מדרגות,ירידה,עצירה ושוב ירידה...הכל בסדר לילוש!!! אין לך מה לדאוג...את ממשיכה אורך חיים בריא,עושה פעילות גופנית,העיקר זה להתמיד..לי לאחר חצי שנה הייתה עצירה ארוכה ואז לאחר שנה ירדתי שוב הרבה..ועכשיו אני שוב בעצירה...תני לגוף זמן...תנסי להימנע גם מהרבה מלוח,מלח גורם לתאי הגוף לאגור נוזלים - זו יכולה להיות סיבה למה את לא יורדת. ומכל סיבה שהיא,אם את לא יורדת עכשיו,זה ממש לא אומר שלא תתחילי לרדת עוד כמה חודשים...תני לזמן לעשות את שלו...והעיקר - התמדה! שנה טובה ומתוקה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם
אני07/09/2013לא לכולם זה מתאים,אבל לי עוזר.תנסי להפסיק לאכול לחם ולהחליף לפריכיות אורז ופתית בכמות קטנה...אני מאוד אוהבת לחם, קשה לי לאכול אותו מעט,לכן אני מעדיפה שבבית בכלל לא יהיה אותו...וגם פריכיות ופתית גם יותר משביעים אותי אישית..תנסי..:-)וכמובן תנסי להימנע מסוכר ככל שניתן...מותר 3 פרות ביום.4 קוביות שוקולד אם יש דחף לאכול מתוק.ועוד דבר ממש נהדר - גלידיאט של פלדמן! סביבות ה40 קלוירות לשלגון,ללא סוכר,0% שומן ומאוד טעים כתחליף למתוקים שאהבתי פעם ועד עכשיו אוהבת האמת היא..חח למרות שעשיתי מעקף אני עדיין אוהבת מתוק...אז מנסה להחליף בתחליפים וגם מהם לאכול קצת. בהצלחה! חיבוק חם,אנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני
לילוש07/09/2013תודה על העצות - זה כ"כ עוזר לדבר עם אנשים שעברו את זה. אני מתמידה בתקווה להגיע בסופו של דבר לאיזה שהוא איזון ולא להילחם באוכל אלה לחיות אתו בשלום! שנה טובה והרבה חיבוקים, לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)