מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח מעקף במקום שרוול?ריקי01/09/2013
שלום לכולם
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול
עם bmi 36.5 סכרת ויל"ד (גם כולסטרול וטריגליצרידים)
לאחר טבעת מלפני 10 שנים שכבר מזמן לא פעילה.
רופא כירורג שנפגשתי איתו (לפני שקרה בדיקות) ממליץ על מעקף דווקא
אך אני מבינה שזה ניתוח הרבה יותר מורכב
אני קוראת על הרבה אנשים שנכשלו עם השרוול ועשו ניתוח מעקף
האם לא עדיף לעשות מלכתחילה מעקף ולהישאר רזים
מאשר שרוול וסיכוי עליה במשקל ואז מעקף?
באיזה ניתוח יש סיכוי גדול יותר לשמור לאורך שנים על משקל נמוך?
תודה על תשובות ממי שהיה במצבי ומכל רופא שיכול לתת דעה ללא אינטרסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אסתי01/09/2013ובכן, אחרי ניתוח טבעת בד״כ לא עושים שרוול ,הם עושים את זה רק על בטן ״בתולית״( כמו שקוראים לזה) שעוד לא נגעו בבטן הזאת .הסיכוי של מעקף יותר גדול אף על פי שאם עובדים לפי ההנחיות לא צריכה להיות בעיה .המעקף נותן אחוזי הצלחה לאורך זמן אני ממליצה ירדתי מכל כדורי הטיפול לחץ דם סוכר ,שומנים, כולסטרול אני חושבת שרק זה כשלעצמו עדיף וזה שאת יורדת במשקל ,מרגישה טוב, קלה יותר בתנועה, נראת טוב יותר , בטחון עצמי גבוהה יותר , זאת המלצה מספיק טובה???? אז שייהיה בהצלחה והחלטה נבונה ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
ריקי02/09/2013תודה על תגובתך
איך האחלמה אחרי מעקף? תוך כמה זמן מרגישים טוב וחוזרים לחיים רגילים?
והאם באמת חוזרים לחיים רגילים?
האם הירידה במשקל היתה מהירה ורבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)