מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנה טובה !!מורי10/09/2013
כמה כיף לפתוח את השנה חדשה כשאני בריאה, מאושרת ו48 ק"ג פחות תוך פחות משנה!!! בנובמבר יחול יום הולדת שנה לשרוול שלי ולמעשה - יום הולדת השני שלי.
משקל התחלתי: 110 כיום: 62
מאחלת לכולכם הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHAPOOOO- תגובה
שולה זק20/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עצב מהול בשמחה
אולגה27/09/2013רציתי להגיד שאת פשוט ווווואוווווו
אני זוכרת אותך עברנו את הניתוח בזמנים דומים גם אצלי משקל התחלתי היה 110
אבל אני נתקעתי על 72 ק"ג ולא משנה מה אני עושה לא זז אפילו קניתי תוספי מזון שונים אני בדכאון ממש יש לך אפשרות לדבר איתי לתת לי טיפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה...
מורי07/10/2013מתי שתרצי אשמח לדבר, רק אציין שאני 1.60 ... נראה לי לפי התמונות שאת הרבה יותר גבוהה ממני, לכן פערי המשקל.
תוסיפי בפייסבוק mori dayan* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה היי!!! אני ממש רוצה לדבר איתך
אורלי22/10/2013היי אולגה, שמי אורלי וקבלתי המלצה מאוד מאוד חמה לשוחח איתך בטרם אעשה את הניתוח המיוחל- ניתוח מעקף תריסריון.הבנתי כי את עברת אותו.אני כבר בתהליכים לעבור אותו בעתיד הלא רחוק.אודה לך מאוד מאוד מאוד אם תקדישי לי מעט מזמנך,על מנת שאוכל לשאול אותך דברים אודות הניתוח וכן שיתוף קצר מחוויותייך האישיות מאז עברת ניתוח זה ועד היום.תודה רבה רבה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפייסבוק זלצקי אולה
אולגה23/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצאת אני זלצקי אולה תוסיפי אותי
אולגה23/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורי
tova11/10/2013נראת נפלא ומהמם.
רציתי לשאות אותך לגביי תפריטי אוכל וכאלה להמשך מוצלח..
אני 3 חטדשים אחרי עם ירידה של 26 קג ..והתחליתי במשקל כמוך 110 קג ..
אני כולי ציפייה להגיע גם למשקל שהגעת .אשמח ליעוץ להידוד ואיפילו המלצות
אים ויש לל פייס אשמח להמשך שמירה עח המשקל וגם להמשך הירידה . אז אם יש לך פייסבוק אשמח לקשקש איתך משם ..אם זה יהיה אפשרי..
בנציים שבת שלום ושמרי על כל היופי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמנה מאוד14/10/2013סתם מענין איזה ניתוח עשית?
שרוול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)