בעיות אכילה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה
    ננ
    20/09/2013

אני אחרי 12 שנה מאז הניתוח הראשון , נותחתי פעם שניה לפני 5 שנים מאחר והטבעת הקודמת היה בה חור והיא לא תפקדה. כיום בערך שנתיים אני לא מסוגלת לשתות או לאכול בישיבה רק בעמידה ורק דברים רכים וטחונים. כשאני יושבת יש לי לחץ על הטבעת והכל עולה לי. אני חייבת להיות תמיד עם בגדים רחבים כדי שלא יהיה לחץ על הטבעת. הרופא שניתח אותי (ואני לא יזכיר את שמו) טוען שזה מצב בסדר. כל פעם שאני הולכת אליו הוא טוען שאני צריכה לפתוח את הטבעת (למרות שהיא לא סגורה הרבה), כל פעם אני מסכימה ובינתיים אני רק עולה במשקל. האם יש עוד מישהו שסובל מתופעה כזו שלא מצליח לאכול או לשתות בישיבה? אשמח לתגובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה ליעוץ - תגובה

שולה זק
    21/09/2013

אני חושבת שעליך לבקש מהרופא המטפל צילום וק"ת (ושט/קיבה/תריסריון) ולגשת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת ולהתיעץ איתו. לראות מה הבעיה ואם יש מקום להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף שמתאים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו