עמידה בקריטריונים לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עמידה בקריטריונים לניתוח
    קרן
    08/10/2013

היי,
    בת 29 98 קילו 1.67 bmi 35.5 סובלת מכאבי גב חזקים מאוד עייפות ממש ברמה הכרונית כבר... הייתי אצל כירורג בריאטרי להתייעצות לגבי ניתוח שרוול הוא אמר לי שאהיה בקריטריונים רק בנוסף לגורם נלווה כמו כולסטרול שומנים בדם או סימנים לסכרת ונתן לי הפנייה לבדיקות דם האלה ואמר לי לחזור אליו במידה וימצאו חריגות להמשך התהליך שאלתי היא: האם גם כאבי גב חזקים נחשבים לגורם נלווה והאם צריך להביא מכתב מאורטופד על כך על מנת שאוכל לקבל אישור לניתוח ולהמשיך בתהליך במידה והתוצאות יצאו תקינות האם אוכל להמשיך בתהליך רק על סמך כאבי הגב החזקים עם מכתב מאורטופד שיאשר זאת???
    אשמח לתשובתכם במהרה
    בתודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידה בקריטריונים לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין ש...

קרן
    08/10/2013

שכחתי לציין בהודעה הקודמת שסבלתי בקושי בכניסה להריון ב2 ההריונות שלי לא יודעת אם זה קשור ושכחתי לציין את זה גם לכירורג בריאטרי שאיתו התייעצתי שהיה אגב פרופסור מחאז'נה זה גם יכול להיות אחד מהגורמים הנלווים? (כמובן באופן פרטי דרך הפלטינום בב"ח אסותא )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמידה בקריטריונים לניתוח - תגובה

שולה זק
    08/10/2013

שלום קרן,
    אכן צודק המנתח - יש לעמוד בקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי לניתוחי קיצור קיבה.
    הקופות מקפידות על כך.
    בעיות פוריות נכללות משנה שעברה בקריטריונים. אם את רוצה להכנס להריון ולא מצליחה. עליך לפנות לרופא נשים להתיעצות ולקבלת חוות דעת והפניה על מנת שתקבלי אישור מהקופה.
    כרגע, על פניו, לפי הנתונים שמסרת - אינך עומדת בקריטריונים והקופה לא תאשר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לניתוח

קרן
    08/10/2013

תודה על תשובתך אך לא ענית לי לגבי הכאבי גב זהו גם קריטריון במידה ויש לי אישור על כך מאורטופד?
    בעיקרון מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיות כולסטרול אז אני מאמינה שזה יופיע בבדיקות דם ואז אקבל את האישור אבל הבנתי מפרופסור מחאז'נה שגם כאבי גב נחשבים לגורם נלווה פשוט לא ענית לי על השאלה הזאת...
    אשמח לתשובתך בהקדם
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל הזמן שוכחת לציין דברים...

קרן
    08/10/2013

עוד שאלה ברשותך האם שחלות פוליצסטיות זהו גם נחשב לגורם נלווה?? לקבלת אישור פשוט לא ידעתי את הדברים האלה ופתאום אני קוראת ומגלה פה דברים שלא חשבתי שיכולים להיות רלוונטיים לציין בפני פרופסור מחאז'נה ו אז אני יסכם ויאמר שוב בת 29 1.67 98 קילו bmi35.5 סובלת מכאבי גב חזקים בעיות בכניסה להריון שחלות פוליצסטיות והיסטוריה של כולסטרול שאת זה נראה בבדיקות דם שאני צריכה לעשות השבוע האם משהו מזה נותן לי את האפשרות לעבור את הניתוח המיוחל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל הזמן שוכחת לציין דברים... - תגובה

שולה זק
    09/10/2013

כאבי גב הם לא קריטריון לניתוח. גם אנשים רזים סובלים מבעית אורטופדיות.
    שחלות פוליציסטיות הן לא קריטריון כשלעצמו.
    כתבתי לך - אם את רוצה להרות ויש בעיות פוריות - עם המלצת רופא ובדיקות מתאימות - זה יכול להוות קריטריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו