ניתוח חוזר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר
    עדי
    27/10/2013

שלום לכולם.
    עברתי ניתוח שרוול כושל לפני כמחש שנים והעלתי הרבה במשקל.
    נכון להיום אני בBMI 38 כבד שומני, כאבי גב . התחלתי טיפול פסיכולוגי , עברתי וועדה במדיקל סנטר, ו2 מנתחים בעלי שם המליצו על ניתוח מעקף קיבה.
    אני רק רוצה לצייון שהמגמה היא מגמת עליה במשקל ושבעלי מקצוע בעד שאעבור ניתוח נוסף.
    הכללית סירבה לתת אישור לניתוח.
    אני כרגע בבדיקה אצל "פניות הציבור" אבל לפי מה שהבנתי ם אני לא BMI40 אז אין סיכויי לקבל אישור.
    ביני לבין הניתוח הנכסף, שעלול להציל את חיי עומדים חמישה קילו.
    אני ממש לא מצליחה להבין את ההיגיון העומד מאחורי הסיפור הזה.
    המלצות משרד הבריאות לניתוח חוזר הם מBMI30.
    מדוע קופת החולים דורשת ממני להעלות במשקל חמישה קילו על מנת לעבור ניתוח שיעזור לי לרדת אותם ועוד קילוגרמים נוספים?
    אני ממש לא מבינה את האטימות של קופות החולים.
    כאשר המשקל עולה כך גם הסכנה בהרדמה כללית. מדוע לא לאשר ניתוח שזה מאוד ברור שבעוד חודש יאשרו? הרי אם המגמה היא עליה, זה לא ברור שבעוד חודש אהיה BMI40.
    ומדוע אין שום התחשבות בדעתם של בעלי מקצוע?
    בשביל מה בכלל פניות הציבור קיים? אם גם ככה לא מתייחסים לשום דבר חוץ מהקריטריונים היבשים?
    עם מי עלי להתייעץ? אני לא רוצה להאביס על עצמי אוכל וחמישה קילו. מה עלי לעשות?
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כושל

יעל
    27/10/2013

צר לי לשמוע על מצבך. אבל אני תוהה ביני לבין עצמי האם הניתוח נכשל מבחינה רפואית/ניתוחית או נכשל בגלל התנהלות כושלת שלך.
    כי אם את לא התנהלת נכון ולא סיגלת לך הרגלי אכילה נכונים, אני לא חושבת שניתוח אחר נוסף יעזור לך.
    כי לפי מה שידוע לי אפשר"לרמות" כל ניתוח בהתנהלות לא נכונה . אני יודעת על כאלה שעולים במשקל גם אחרי מעקף קיבה.
    המסקנה היא שהכל תלוי רק בנו המנותחים. אם נדע לנצל נכונה את הכלי שקיבלנו התהליך יצליח. אבל אם לא נשמור על הכללים נעלה במשקל.
    מקווה בשבילך שתפתר בעייתך ובכל זאת יאשרו לך עוד ניתוח ושתדעי לנצלו כדי לשמור על הירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי שלום

ניסים
    28/10/2013

עד שתקבלי תשובה מבעלי המקצוע בפורום

תוכלי בבקשה לשתף אותנו מדוע נכשל הניתוח ?
    זה נורא מסקרן ויכול לעזור למנותחים אחרים ..

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו