מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- החלפת טבעת בניתוח שרוולעותמאן17/11/2013
שאלה לפרופסור מחאגנה
עברתי לפני שנתיים ניתוח טבעת בהדסה בירושלים הירידה היתה משמעותית ירדתי מ-96 ל64 בחודשים האחרונים יש עליה במשקל מעל שישה קילו ואני מרגישה לאט לאט מתרחבת ומשמינה יש הקאות מדי פעם ולפעמים0 לתקופות קצרות הפגישה שלי האחרונה לפני שבוע עם הרופא המנתח שלי ציין שהוא לא מבטיח ירידה משמעותית בניתוח שרוול כך וכך אני אוכלת מעט
שאלתי " חשוב לי לא לעלות במשקל עקב ניתוח גב וברגיים בגב האם ניתוח הוצאת טבעת ובמקום ניתוח שרוול תעזור להורדת משקל ? האם יש עליה של משקל אחרי ניתוח כזה ?
זקוקה לדעה נוספת בעננין כי המטרה לא רק לעשות ניתוח אלה לרדת וליצב את המשקל ולא לעלות שוב
החיים שלי סביב הנושא ומרגישה כל הזמן בדו קרב עם ההשמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסור מחאגנה
עותמאן21/11/2013לפרופסור מחאגנה
בבקשה תענה על שאלתי מיום 17-11 בקשר לניתוח חוזר מטבעת לשרוול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת טבעת בניתוח שרוול - תגובה
שולה זק22/11/2013שלום לך,
הניתוח (מכל סוג) הוא כלי הבא לעזור לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
על מנת לרדת במשקל ולשמור על תוצאות וההישגים יש כאמור לשנות הרגלי אכילה, חשיבה, לשלב פעילות גופנית.
הרבה מנותחי טבעת עברו ניתוח נוסף .
בשביל לקבל אישור לניתוח נוסף יש לבדוק את סיבת כישלון הטבעת, הסיבה במקרה שלך צריכה להיות רפואית. זה לא פתרון כל שנתיים לעבור ניתוח.
עליך לפנות ליעוץ למנתח העושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע אליו עם צילום וק"ת (ושט/קיבה/תריסריון) ולבחון יחד מה הגורם לעליה במשקל ואם יש מקום לניתוח נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת טבעת בניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה26/11/2013הירידה שלך לאחר הטבעת היא מאוד יפה. לא נראה לי שיש צורך בהפיכת הטבעת לשרוול אם איכות החיים היא בסדר. יש צורך במעקב רופא מנתח ודיאטאנית ולברר מה הסיבה לעליה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)