שלום לכולם!!!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם!!!!!!
    אולגה
    01/12/2013

הי אולי אתם זוכרים אותי אני אולה מחיפה נותחתי לפני שנה אצל פרופ' מחג'נה בניתוח מעקף תריסריון הייתי רוצה לשתף את כולם בתוצאות כרגע!! מקוה שגם הפרופ' וגם שולה קוראים היום אני שוקלת 69 ק"ג לפני שבועיים כמעט עברתי ניתוח להגדלת חזה אצל דר' דנה אגוזי המדהימה ..התהליך היה קשה אני ככ מרוצה כותבת שורות אלו בדמעות!!! אשמח לשתף ולדבר גם עם פרופ' מג'נה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו לפני שנה בדיוק

אולגה
    01/12/2013

)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב, אולגה

לילוש
    02/12/2013

איזה כיף לראות נפש וגוף בריא! כמובן שאת נראת מיליון דולר, כל הכבוד. תגידי, אין לך עודפי אור? אני ירדתי אבל יפה זה לא נראה בגלל עודפי האור - יש לי הרגשה שאני עוף מרוט!! מה עוד, גם נשירה נוראית יש לי, אז הכל ביחד - התוצאה החיצונית לא טובה, אך ההרגשה הפנימית טובה מאוד! ספרי קצת - את מתעמלת, מה עושים למשל עם הסופגניות מול הפרצוף:???!!!
    עוד פעם, כל הכבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לילוש

אולגה
    03/12/2013

יש עור באזור הבטן אך זה בטוחח מה שכרגע לא מפריע לי.
    מדיי פעם מרשה לעצמי סופגניה בכייף) מה גם הניתוח שעברתי מאפשר זאת פעם ב...כי כמעט אין ספיגה בגוף...
    ההרגשה הפנימית היא החשובה צריך ספורט המוןןן זה ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אולגה

תמיר
    07/12/2013

ראיתי כמה שאת נראית מצויין..מוריד בפנייך את הכובע!!
    כבר הרבה זמן שאני עוקב אחרי התמונות של ההתקדמות בהורדה והולך לך יפה מאוד ;-)
    גם אני נותחתי לפני כמעט 8 חודשים והורדתי 64 קילו..
    רציתי להכיר אותך יותר ולשתף חוויות,אם את מאיזור הצפון אשמח גם להפגש :-)

אם תרצי לדבר יותר בפרטיות אני אהיה זמין בשבילך בפייסבוק (Tamir hajaj) ואת המספר שלי אני אתן לך באופן אישי אם תרצי ...!!

שיהיה שבוע מעולה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזכות הקעקוע- תגובה

שולה זק
    08/12/2013

אולגה את מהממת. לולא הקעקוע לא הייתי מזהה אותך.
    SHAPOO את נראית נפלא ושמחה לקרוא שגם מרגישה נהדר.
    אשמח אם תכתבי פוסט ממצה ומפורט למען החדשים, המתלבטים והחוששים מניתוח מעקף תריסריון - על הניתוח, ההתמודדות, ההחלמה, התזונה, חיי היום יום והתוצאות..
    אעביר את הפוסט שלך לשאלות נפוצות.
    שבוע טוב ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אולגה

קובי בלאיש
    08/12/2013

שלום לך אולגה,
    ראשית את נראית מיליון דולר,
    שנית, אמרת שעברת את הניתוח אצל פרופ' מחאג'נה,
    היכן עברת את הניתוח אצלו, ברמב"ם או באסותא? ואם ברמב"ם, האם את בכללית?
    ואם כן מה עשית? כי אני גם ממש לפני ניתוח שרוול אצל פרופ' מחאג'נה ברמב"ם, ויש לי כללית פלטינום, וממה שאני יודע, כללית עושה בעיות היום ולא מאשרת ניתוחים ברמב"ם, מה עושים?
    אני נחוש בדעתי לעבור את הניתוח הזה אצל פרופ' מחאג'נה ברמב"ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אולגה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/12/2013

אולגה - אין לי מלים. אני שמח שאת נהנית ומרגישה טוב.
    קובי - הבנתי שיש לך כבר התחייבות. נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' מחאג'נה

קובי בלאיש
    19/12/2013

שלום פרופ',
    אני מצטער, שאני מחזיר תשובה על מה ששאלת אותי, רק היום, כי רק היום חזרתי מהעבודה ורק היום נכנסתי למחשב.
    כן בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי במאבק שלי מול קופת חולים כללית, והצלחתי לקבל מהם התחייבות לניתוח שרוול קיבה לבית חולים רמב"ם, וכמובן שאצלך :-) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה- תגובה

שולה זק
    20/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו