מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היכן לעשות את הניתוחסיגל04/12/2013
ה BMI שלי הוא 40. אני בת 60 וסובלת מהשמנת יתר כמעט כל חיי (ברמות שונות).
קיבלתי הפניה מרופאת המשפחה בקופ"ח כללית לרופא/ת כירורג. בפגישה במרפאה המקצועית של קופת חולים עם הכירורגי/ת קיבלתי פרטים ונאמר שהניתוח יעשה במרכז פרטי ויעלה 9500 ש"ח אם אין לי ביטוח פרטי (יש לי רק מושלם של הכללית).
רק כששאלתי הבנתי שאני יכולה גם להתנתח בבית חולים ציבורי.
כמה שאלות:
א. באילו בתי חולים ציבוריים אפשר להתנתח כחברה בקופ"ח כללית מבלי לשלם?
ב. מה זמן ההמתנה לניתוח בבתי חולים ציבוריים?
ג. מה זמן ההחלמה מניתוח שרוול? (יש לי שתי בנות שצריכות ללדת השנה, אחת במרץ והשניה במאי. צריכה להיות בכושר לקראת הלידות. לכן גם לא אכפת לי לחכות לניתוח).
ד. קיבלתי הפניה לבדיקות מקדימות. לכמה זמן הן תקפות? (אם בסופו של דבר הניתוח יהיה רק בעוד כחצי שנה - האם יש טעם להתחיל בדיקות עכשיו?)
ה. נראה לי שאני צריכה להתלונן על ההתנהלות וההפניה. זה שלא מספרים לי שאפשר להתנתח גם על ידי בתי חולים ציבוריים הוא שערורייתי בעיני. אני צודקת? למי מתלוננים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן לעשות את הניתוח - תגובה
שולה זק05/12/2013הניתוח מתבצע בבתי חולים ציבוריים ללא עלות כספית. ההמתנה לתור לניתוח, לאחר שגמרת את כל ההליכים לוקח לעיתים שנה (ואף יותר). במרכזים הפרטיים (שזה אותם מנתחים) ההמתנה קצרה יותר ויכולה להסתכם עד 3 חודשים מתחילת התהליך (ביקור אצל מנתח, בדיקות, ניתוח).
לגבי בתי חולים ציבוריים שהקופה שלך עובדת איתם, את צריכה לברר במרפאה שלך, זה תלי באזור המגורים.
ההחלמה מהניתוח היא אינדיבידואלית ממטופל אחד לשני.. בדרך כלל אחרי 4-6 שבועות חוזרים לגמרי לחיים רגילים.
הבדיקות שאת עושה הן לאינדיקציה על מצבך הכללי. סמוך לניתוח חוזרים על בדיקות דם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיגל09/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)