שאלה לרופאים אשמח לקבל עזרה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים אשמח לקבל עזרה...
    עינבר
    28/12/2013

שלום רב למומחים ולחברים הנמצאים בפורום

קצת רקע: אני בן 25 עברתי לפני כחודשים וחצי ניתוח שרוול קיבה שעבר בהצלחה והכול תקין אצלי,ואני מרגיש טוב.
    לפני ארבע ימים בערך התחלתי להרגיש תחושה של צרבת ובחילה ביחד (סבלתי קודם לכן מצרבות בעיקר בגלל הסיגריות (כ-40-50 ליום))שבנתיים לא חזרתי לעשן מאז הניתוח.מאז שעברתי את הניתוח לא חשתי בצרבת כלל עד לרגע זה...הצרבות לא תמיד ישנם וקורות בזמנים שונים.

לא ידעתי לזהות את מקור הבעיה,היום בצהריים כשלקחתי את הויטמנים של "דרך חיים" כדורים לבליעה. לקחתי 3 כדורים אחד אחרי השני...כעבור 10-20 דקות התחלתי לחוש ברע עם צרבת ובחילה ואפילו קצת כאבים בחזה והלכתי לשרותים וכמובן שהקאתי במשך כמה דקות את הכדורים. רק ברגע שהקאתי את הכול! חזרתי לאט לאט להרגיש טוב כמו קודם. אני חושב שבגלל לקיחת הויטמנים אני סובל בארבע ימים האחרונים (שוב בזמנים שונים) וכנראה שזה בגלל זה.

לאחר החפירה הקטנה שלי ברצוני לשאול:
    האם המקרה שלי או מקרה דומה מוכר לכם ואם כן למה זה קורה?
    האם הכדורים של הויטמינים יכולים לגרום לצרבת ובחילה?
    האם אני צריך להחליף את הכדורים?
    האם אני יכול לחזור לכדורים למציצה?

אשמח אם תגיבו לשאלתי,תודה רבה עינבר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים שאלה ברשותכם

עינבר
    31/12/2013

אם קיימת תופעה של ריח מהפה האם יש לכם המלצות איך להיפתר מהריח .?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים שאלה ברשותכם - תגובה

שולה זק
    05/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים אשמח לקבל עזרה... - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/01/2014

שלום רב,
    נתקלתי לא פעם שכדורים אלו גרמו לבחילות אצל מנותחים ולרוב זה הסתדר לאחר שנוי סוג הכדורים. ממליץ לך לשנות את הכדורים לסוג אחר ולראות מה קורה.
    לגבי הריח בפה, גם יכול לקרות ולרוב זה עובר עם הזמן. מסטיק ללא סוכר יכול לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינבר
    07/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו