די נמאס לי אני שבורה לגמרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• די נמאס לי אני שבורה לגמרי
    meira
    29/12/2013

היה לי תאריך למעקף קיבה ברמבם לעוד חודשיים ,ל 12 ל2 . לדר מחג'נה . והתקשרו לדחות בשבועיים. אמרה לי שרון הפקידה שהתאריך אף פעם לא סופי עד שעברתי את הנתוח.למה זה קורה לי...? יש לי את כול האישורים התחייביות הכול הכול ..... אני מתה זהו....כל יום כמו שנה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• די נמאס לי אני שבורה לגמרי - תגובה

שולה זק
    31/12/2013

אם תמותי...תקדימי את הניתוח למשהו אחר חחחחח.
    ועכשיו בפן הרציני - נכון שלא נעים ואת רוצה כבר להיות אחרי - אמל מה לעות שהמציאת לא תמיד "נר" לרגלנו ודברים משתנים. עוד שבועיים זה לא קריטי ולא סוף העולם. תרימי טלפון לשרון, ובנועם תבקשי ממני ליצור עימך קשר במידה וניתן יהיה להרדים את המועד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על ההתיחסות

meira
    31/12/2013

אני משתדלת לא להכעיס אף אחד . אבל אני רגישה במיוחד בנושא. ומחכה לניתוח כמו אויר לנשימה . נמאס לי לשמוע כמה יפה הייתי ומה עשיתי לעצמי. ושאני אשמה .אני לא עוברת ליד מראות וחלונות ראווה. לא יכולה לראות את החרפה. עליתי מאז האישור בעוד 2 קילו . אז ניתוח זה יכול להיות מעיין נעורים . אני מעבירה שבועות משבת לשבת.מקצרת לי את הזמן עד הניתוח. מחכה שיהיה 3 שבועות לניתוח ואוכל להתחיל בדיאטה. מפחדת לנדנד כדי לא לעלות לאף אחד על העצבים. שרק יעבור בשלום.
    בקיצור מקווה שלא ישנו לי שוב את התאריך.
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על ההתיחסות - תגובה

שולה זק
    01/01/2014

אל תחמירי כל כך עם עצמך. אני בטוחה שלא הזקת לעצמך בכוונה. וכולנו ידענו עליות וירידות בחיינו.
    הנה את נמצאת לפני מהפך ומפנה בחייך. תתחילי לחשוב חיובי על היום שארי. הרי לקחת אחריות על עצמך ובחרת ללכת לכיוון הניתוח.
    אני משוכנעת שהכל יהיה בסדר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

meira
    02/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו