שנה אחרי ניתוח,תוצאות ושאלות לעתיד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנה אחרי ניתוח,תוצאות ושאלות לעתיד
    מבוהלת
    20/01/2014

שלום לכל חברי הפורום היקרים!!
    לפני שנה במשקל 136 ,אני זוכרת את עצמי יושבת וקוראת שעות את השרשורים וההודעות שלכם כאן , ואפילו כתבתי כמה שאלות ופרקתי חששות בעצמי . כאמור לפני שנה שקלתי 136 ,בגובה 160 ובגיל 18 עברתי ניתוח שרוול באיכלוב, התוצאה נכון להיום היא שאני שוקלת 65 ...71 קילו פחות , ואני עדיין מעכלת את התהליך חחחח...
    קודם כל חשוב לי לדרבן את החוששים והמתלבטים,אל תבזבזו רגע אחד מיותר ! ,הניתוח הזה משנה חיים! והוא ללא ספק אחת הבחירות היותר טוב שבצעתי בחיי. אבל גם חשוב לי ציין שזה לא קסם ,אולי רק בהתחלה זה קל כי אין תאבון אבל אחרי חצי שנה מהניתוח התאבון חזר ביג טיים ,ושם מתחילה העבודה העצמית ...אם קצת תמיכה והרבה רצון אני מאמינה שכול אחד יכול לעשות שינוי..אז לא להתעצל ולא לפחד!

ועכשיו גם לי יש שאלות ... לצערי אני אני סוחבת עלי כמויות אדירות של עור עודף (זרועות, בטן,ירכיים,עכוז,חזה שנפל) אני לא באה ממשפחה עמידה וכל הכסף שלי הולך לחיסכון ללימודים ..הבנתי שהקופה (במקרה שלי מכבי) ממנת הסרת עור רק מאזור הבטן. השאלה אם יש מישהו פה שאצליח להשיג מימון רחב יותר? מה גם שכמו שהבנתי ,צריך לעבור ועדה, ואם אין לי בעיות עור כמו פריחה וכו' אז גם בטן לא מאשרים ...אז מה עושים??? אני מאוד צעירה, ואני חוששת שזה הולך להרוס לי כל כך הרבה בדרך..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד- תגובה

שולה זק
    24/01/2014

הצלחת ובגדול ומגיע לך SHAPOO ענקי על כך.
    את רק שנה אחרי הניתוח. אז ככה. ראשית חשוב וכדאי להיות במעקב דיאטנית ולעשות כל חצי שנה בדיקות דם מקיפות. כמו כן בגילך הצעיר העור גמיש ויש לו תכונות מיצוק טובות כך שמאוד מומלץ לעשות בפעילות גופנית.
    על הסרת עודפי עור אין מה לדבר לפני שנתיים אחרי הניתוח ומתוכם חצי שנה במשקל יציב. במהלך השנה הקרובה את תראי שינויים משמעותיים במבנה הגוף. הגוף מעצב עצמו וחלק מהעור הרופף מתכווץ.
    הניתוח להסרת עודפי עור בבטן נמצא בסל הבריאות, כך שלא תאלצי לממנו לכשתגיעי לזה.
    \מעבירה את הפוסט שלך לשאלות נפוצות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו