מרגישה אבודה אשמח לעזרה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מרגישה אבודה אשמח לעזרה!
    ארבל
    22/01/2014

היי שמי ארבל בת 25 מחיפה.עברתי ניתוח לפני 5.5 שנים אצל ד"ר עסליה ניתוח שרוול משקל התחלתי שלי היה 138 קג סבלתי מיתר לחץ דם וBMI של 42.5 .הורדתי במשקל 50 קג אך לפני שנתיים עליתי שוב במשרל וכיום אני שוקלת 120 . סובלת מלחץ דם גבוה.הייתי אצל דר עסליה לפני שנה עם צילום קיבה ובדיקות דם והוא המליץ על מעקף קיבה כששלחתי דרך הקופה שלי "כללית" לא אושר הניתוח למרות שאני עומדת בכל הקריטריונים. היום שנה אחרי אני שוב רוצה ללכת לרופא אך מפחדת שאעשה את הבדיקות שוב ולא יאשרו לי.מה הסיבה שלא אישרו לפני שנה גם הקיבה הורחבה גם עליתי במשקל והbmi עמד בקריטריון וגם סובלת מלחץ דם גבוה.אשמח לעזרה כי הפעם אני לא אוותר ולא אתייאש המכתב של הרופא עוד אצלי מלפני שנה!!! תודה רבה רבה על העזרה והסבלנות לקרוא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה אבודה אשמח לעזרה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

קובי בלאיש
    23/01/2014

שלום לך,
    השאלה לאן הלכת לד"ר עסליה, לרמב"ם או לאסותא?
    כי אם זה לרמב"ם, אז כללית עושה בעיות היא לא מאשרת ניתוחים ברמב"ם, אלא רק בכרמל, כי רמב"ם הוא לא בי"ח של הקופה וכרמל כן.
    אבל אל תתייאשי, תלחמי בהם בלי שום היסוסים, הם צריכים אותך יותר ממה שאת צריכה אותם, ותאמיני לי אני מדבר מניסיון.
    כי לי הם עשו אותו הדבר, אני עברתי ניתוח שרוול קיבה לפני שבוע וחצי בערך, ב-13/1/14, בבי"ח רמב"ם, אצל פרופ' מחאג'נה.
    גם לי הם עשו בעיות ובהתחלה הם לא אישרו לי את הניתוח ברמב"ם, נלחמתי בהם בלי היסוסים ובלי לוותר להם ובסוף הם אישרו לי את הניתוח ברמב"ם.
    והיום שבוע וחצי אחרי, אני לא מצטער שנלחמתי בהם, כי היום אני בטוח במיליון אחוז שלא טעיתי בכלל כשהתעקשתי לעבור את הניתוח הזה אצל פרופ' מחאג'נה ברמב"ם.
    אל תתייאשי, תלחמי בהם, הם (קופ"ח כללית) צריכים אותך יותר ממה שאת צריכה אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם..

ארבל
    23/01/2014

אם זה חלק מסל התרופות למה לעזאזל זה מפריע להם אם בן אדם עומד בקריטריונים וכבר עברתי את הניתוח לפני 5.5 שנים והרופא עצמו המליץ על כך אז למה???זה מייאש את הבן אדם.אפילו הצבא אישר לאחי אז למה הם לא???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה,

קובי בלאיש
    23/01/2014

שאלה טובה, שגם אני נאלצתי לשאול אותה,
    להערכתי, בגלל שברמב"ם זה עולה להם יותר בגלל שרמב"ם הוא בי"ח ממשלתי ולא של כללית. אם הם כבר אישרו לך בעבר לעבור את הניתוח הזה בבי"ח רמב"ם אצל ד"ר עסליה, אז הם חייבים לאשר לך את זה גם עכשיו, תלחמי בהם בעניין הזה,
    בטיעון של רצף טיפולי, תאמרי להם שכבר עברת את הניתוח הזה בעבר אצל ד"ר עסליה, ואת לא רוצה להחליף רופא ואת רוצה להמשיך להיות מטופלת אצלו גם הפעם, וע"פ חוק הם חייבים לאשר לך את זה בגלל מה שנקרא רצף טיפולי.
    בקופת חולים כללית, יש מחלקה שנקראת פניות הציבור, תפני אליהם ותספרי להם את המקרה שלך, ותאמרי להם שאת עברת את הניתוח הזה בעבר אצל ד"ר עסליה ברמב"ם, ושכל השנים האלה היית במעקב אצלו, ושעכשיו בגלל מה שקרה לך הוא ממליץ לך לעבור עוד ניתוח, ושאת רוצה להמשיך להיות מטופלת אצלו ולא רוצה לעבור עכשיו לרופא אחר, אני מאמין שהם יעזרו לך ויפתרו לך את הבעיה.
    לי הם עזרו ופתרו לי את הבעיה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה

ארבל
    23/01/2014

תודה רבה רבה קובי אעדכן אותך בהמשך על התהליך שלי.השאלה האם רלוונטי הביקור שעשיתי אצלו לפני שנתיים עם המלצה לניתוח. או האם לעשות מחדש בדיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה,

קובי בלאיש
    23/01/2014

להערכתי תצטרכי להתחיל הכל מחדש,
    שוב ליצור קשר עם ד"ר עסליה, לעשות שוב מחדש את כל הבדיקות שהוא יבקש ממך, כי שנתיים זה כבר יתור מדי ולא רלוונטי, ואז שוב לפנות לכללית, ואם גם הפעם הם לא יאשרו לך, וסביר להניח שזה מה שיקרה, אז תעשי את מה שאמרתי לך, ותפני לפניות הציבור.
    בהצלחה, :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    24/01/2014

מחזק את כל מה שקובי אמר. אין סיבה לא לאשר את הניתוח.
    תגשי לקופה ותבקשי התחייבות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- תודה והערכה לפרופ' מחאג'נה

קובי בלאיש
    24/01/2014

שלום פרופ',
    ביום שישי שעבר כשהשתחררתי מבית החולים אתה לא היית, ולא היית לי ההזדמנות להודות לך פרופ'. אז אני רוצה להודות לך פרופ' על כל מה שעשית בשבילי ועל זה שהכל הלך חלק ובלי שום כל בעיה, ברוך השם עד עכשיו, תודה.
    אחרי מה ששמעתי מחולים שם במחלקה, אני רוצה לומר לך פרופ', שהיום אני בטוח במיליון אחוז שצדקתי ולא טעיתי בכלל, כשהתעקשתי להיות מנותח אצלך, ואני בטוח שחיי היו בידיים הטובות ביותר, אז שוב תודה.
    נ.ב.
    פרופ', כשהשתחררתי האחות ששחררה אותי לא כל כך ידעה להגיד לי מה קורה עם הסיכות של הניתוח, וכשהקשתי עליה בשאלה אז היא אמרה לי שכשאני אגיע לביקורת ברמב"ם ב-29/1/14, אולי אז יורידו לי אותם, השאלה שלי פרופ', האם זה לא הרבה זמן שבועיים ויומיים אחרי הניתוח להישאר עם הסיכות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- תודה והערכה לפרופ' מחאג'נה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/01/2014

שלום קובי,
    שמחתי להיות לך לעזר. שמחתי שהכול הלך חלק. מגיע לך.
    לגבי הסיכות - אפשר להוריד אותם בקופ"ח כעבור שבוע מהניתוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר - תגובה

שולה זק
    24/01/2014

אני מבינה את תסכולך. ראשית צריך לברר למה נכשל ניתוח השרוול? זה לא פיתרון כל כמה שנים לעבור ניתוח. הניתוח הוא כלי/אמצעי . בכדי להצליח את צריכה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    לפני שאת פונה לניתוח נוסף. הייתי ממליצה בחום לפנות לדיאטנית בריאטרית. להגיע אליה עם כל בדיקות הדם ויחד להרכיב תפריט מאוזן אותו תאמצי. תשלבי פעילות גופנית ואף מומלץ לקחת חלק בקבוצת תמיכה. תנסי להשמיש את הניתוח הקיים. גם אם תעברי ניתוח חוזר והפעם מעקף קיבה - אם לא תשני רגלי אכילה, אורח חיים ומעקב של דיאטנית....הכשלון בפתח.
    לגבי זכאות וקריטריונים. אם יש לך המלצה של רופא על ניתוח חוזר ואני מניחה שאת עומדת בקריטריונים הקופה תאשר לך את הניתוח בנסגרת מרכז רפואי שאיתו האזור שלך עובד. אם רמבם לא נמצא ברשימת בתי החולים איתו הקופה באזורך חתומה לא תקבלי אליהם התחייבות אלא לבית חולים שכן חתום איתם.
    אם יש לך פלטינום את יכולה לבחור מנתח שחתום איתם תמורת השתתפות עצמית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשולה

ארבל
    25/01/2014

א.הייתי אצל דיאטנית ועשיתי בדיקות מקיפות ורק אחר כך הגעתי לפרופסור עסליה
    ב.הקןפה שלי אישרה לי בפעם הראשונה למה שלא תאשר בפעם השנייה אם אני עומדת בקריטריונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשולה - תגובה

שולה זק
    25/01/2014

אישרה לך לרמבם?
    או קיבלת אישור עקרוני ועברת במרכז פרטי אלישע או אסותא ושילמת השתתפות עצמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

ארבל
    25/01/2014

אישרה לרמבם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארבל שלום

ניסים
    26/01/2014

אני רוצה לבקש ממך משהו ,

אם תוכלי לשטף אותנו המנותחים במה שעבר עליך בשנים האלו ,קצת יותר לעומק
    למה עלית ? מה לא עשית נכון ? זה יעזור מאוד להרבה אנשים

נאחל לך בהצלחה בכל אשר תעשי !

ניסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לארבל

אורית
    21/03/2014

הי את צריכה לבדוק מדוע לא אישרו לך מאיזו בחינה ללכת לקבל תשובות זה זכות שלך דבר שני את לא הראשונה שאני שומעת את זה שאלה אליך עשית תניתוח לפני חמש שנים איך ומדוע לא הצלחת לשמור קיבלת מתנה מדוע הרסת את זה אני חושבת שקודם תעשי שינוי בראש שלך זה מה שקופת חולים חושבת ככה עם לא עשית לשינוי הזה כשעברת תניתוח איזה טעם יש לך לעבור שוב. שבי עם עצמך תעשי קצת חושבים ניתוח זה לא משחק ילדים שהיה לך שבת שלום והמוח בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו