מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבהאורלי24/02/2014
בקר טוב,
מזמן לא הייתי פה.. ועושה רושם שעוד אנשים לומדים להנות מהניתוח הנפלא הזה..
אני שנתיים וחצי אחרי הניתוח והכל נפלא חוץ....
לאחר הניתוח ירדתי מ 100 קג' ל 55 קג'.. נפלא !!!! משהו שלא הייתי בו בחיים
אבל.. מאז הירידה הדרסטית עליתי 5 קג'..
תגידו לא הרבה אבל לי זה מציק מאד.. כי זה סימפטום.. וחוששת להמשיך לעלות
עושה התעמלות שלוש פעמים בשבוע (גם אירובי גם עיצוב) ולא מצליחה לרדת את הכמה ק"ג האלו.
אשמח לקבל המלצות.. עצות.. תובנות מאלו שהיו שם
יום נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק25/02/2014היי אורלי
שמחה שאת מאושרת ומרגישה טוב
גשי לדיאטנית וקבלי ממנה תפריט ובשילוב ספורט אני מקווה שתצליחי להוריד את ה- 5 קג'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנתיים אחרי
אורלי25/02/2014תודה שולה על התגובה, אם העליה הזו הגיונית ? האם אני סתם נלחצת ?
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
לילוש01/03/2014הי אורלי - כל כך כיף לשמוע גם מאנשים שהם כבר יותר זמן אחרי. אשמח מאוד אם תשתפי אותנו באיך את מתמודדץ עם פיתויים ואכילה רגשית, שאלה הדברים שהניתוח לא מטפל בהם. המון תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות עם פיתויים
אורלי02/03/2014בקר טוב לילוש,
לא קל להתמודד.. אין ספק שקיבלנו מתנת פלא וחיים חדשים נפלאים ומקסימים.. אבל.. יש לזכור יום יום שעה שעה שהמתנה הזו באה עם המון עבודה, בעצם המשך עבודה, רק שהפעם את צריכה לשמור על משהו ולא להגיע אליו, כי להגיע הגעת.
חשוב לשמור על מסגרת אימונים קבועה !!! חשוב לאכול דברים נכונים. מודה שאם הייתי עושה את השילוב של שני אלו לא הייתי עולה את ה 5 קילו שעליתי בשנתיים אלו.
ומודה שאני היום בלחץ גדול מאד להוריד אותם כי.. אם לא נדע לשמור על המתנה , ונקלקל אותה כמו שעשינו עם הגוף שלנו לפני.. אנחנו בצרות :)
כן, מותר לנשנש פה ושם.. אבל במידה. החשוב לשמור על מידות !
והתעמלות הרבה התעמלות .. מכל סוג !!
אם את אוהבת לרקוד.. לרקוד.. אם את אוהבת פילטיס אז קדימה.. אני מצאתי שפילטיס מכשירים אותו התחלתי ממש בתחילת התהליך מיצק לי את הגוף.. אבל הוא לא מספיק. .צריך גם משהו ארובי.
ולאכול הכל והכי חשוב !!! להינות מהחיים !!!!!! הם כל כך יפים עכשיו במידה 38 ולא 52
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
לילוש01/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)