שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבה
    אורלי
    24/02/2014

בקר טוב,
    מזמן לא הייתי פה.. ועושה רושם שעוד אנשים לומדים להנות מהניתוח הנפלא הזה..
    אני שנתיים וחצי אחרי הניתוח והכל נפלא חוץ....
    לאחר הניתוח ירדתי מ 100 קג' ל 55 קג'.. נפלא !!!! משהו שלא הייתי בו בחיים
    אבל.. מאז הירידה הדרסטית עליתי 5 קג'..
    תגידו לא הרבה אבל לי זה מציק מאד.. כי זה סימפטום.. וחוששת להמשיך לעלות
    עושה התעמלות שלוש פעמים בשבוע (גם אירובי גם עיצוב) ולא מצליחה לרדת את הכמה ק"ג האלו.
    אשמח לקבל המלצות.. עצות.. תובנות מאלו שהיו שם
    יום נפלא
    אורלי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבה - תגובה

שולה זק
    25/02/2014

היי אורלי
    שמחה שאת מאושרת ומרגישה טוב
    גשי לדיאטנית וקבלי ממנה תפריט ובשילוב ספורט אני מקווה שתצליחי להוריד את ה- 5 קג'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנתיים אחרי

אורלי
    25/02/2014

תודה שולה על התגובה, אם העליה הזו הגיונית ? האם אני סתם נלחצת ?
    המשך יום נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

לילוש
    01/03/2014

הי אורלי - כל כך כיף לשמוע גם מאנשים שהם כבר יותר זמן אחרי. אשמח מאוד אם תשתפי אותנו באיך את מתמודדץ עם פיתויים ואכילה רגשית, שאלה הדברים שהניתוח לא מטפל בהם. המון תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם פיתויים

אורלי
    02/03/2014

בקר טוב לילוש,

לא קל להתמודד.. אין ספק שקיבלנו מתנת פלא וחיים חדשים נפלאים ומקסימים.. אבל.. יש לזכור יום יום שעה שעה שהמתנה הזו באה עם המון עבודה, בעצם המשך עבודה, רק שהפעם את צריכה לשמור על משהו ולא להגיע אליו, כי להגיע הגעת.

חשוב לשמור על מסגרת אימונים קבועה !!! חשוב לאכול דברים נכונים. מודה שאם הייתי עושה את השילוב של שני אלו לא הייתי עולה את ה 5 קילו שעליתי בשנתיים אלו.
    ומודה שאני היום בלחץ גדול מאד להוריד אותם כי.. אם לא נדע לשמור על המתנה , ונקלקל אותה כמו שעשינו עם הגוף שלנו לפני.. אנחנו בצרות :)

כן, מותר לנשנש פה ושם.. אבל במידה. החשוב לשמור על מידות !

והתעמלות הרבה התעמלות .. מכל סוג !!
    אם את אוהבת לרקוד.. לרקוד.. אם את אוהבת פילטיס אז קדימה.. אני מצאתי שפילטיס מכשירים אותו התחלתי ממש בתחילת התהליך מיצק לי את הגוף.. אבל הוא לא מספיק. .צריך גם משהו ארובי.

ולאכול הכל והכי חשוב !!! להינות מהחיים !!!!!! הם כל כך יפים עכשיו במידה 38 ולא 52

המשך יום נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

לילוש
    01/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו