מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי מעקף ומבולבלת כל כךתהל02/03/2014
שלום לכולם! אשמח לעזרה מהמומחים... ביולי האחרון עברתי ניתוח מעקף. בשונה מניתוח השרוול בניתוח הזה מצליחים לאכול כמויות מכובדות. לאחרונה אני מרגישה דחף לאכול יותר ויותר ... מנשנשת בתדירות גבוהה אך כמות קטנה. פשוט טירוף! עם המתוקים אני נזהרת והאמת שאני פחות נמשכת מבעבר. בחודש האחרון אני מרגישה את הבטן שלי כמו כדור, בלון... נפוחה וקשה. אני גם מרגישה פתאום פחות טוב עם עצמי ושאיבדתי את הדרך. אשמח לעצה טובה., לשיתוף ממי שעבר מעקף ... זה חשוב לי מאד. תודה וליל מנוחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי מעקף ומבולבלת כל כך - תגובה
שולה זק04/03/2014תהל יקירתי,
שמחתי כשקראתי שעברת ניתוח חוזר (הפעם מעקף). חשוב מאוד מאוד להיות במעקב של דיאטנית ולשנות הרגלי אכילה. אני משוכנעת שעם רצון והתמדה את תצליחי. אם את מרגישה שינויים, גשי לרופא המטפל ואף למנתח שלך (אגב גם הוא עבר ניתוח....תוכלו לתמוך אחד בשני חחח).
יש לך דיאטנית מעולה - קבעי תור והתמידי.
את מוזמנת להתקשר בכל עת. (אגב, את נראית נהדר)
חיבוק ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי מעקף
אפרת04/03/2014כמעט 3 שנים אחרי מעקף. רוכבת ורצה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
אפרת04/03/2014ירדתי קרוב ל 70k.
המעקף מתאים לי. חובבת מתוק.
עם הזמן אוכלת יותר, שומרת.
כשהפסקתי לעשן עליתי 2k. מקבלת באהבה. נטפל גם בהם...
מידה 36. 1.67 מטר.
דיאטנית בשנה הראשונה, וגם ליווי ברמבם וביקורת מנתח כל 3 חודשים, כמו שעון
ספורט כל יום (רצתי 21.1km במרתון ת״א לפני כמה ימים) רכבתי 480k מהקריות לאילת עם קבוצת רכיבה מדהימה והיום זה חלק ממני.
נותחתי ברמבם, ד״ר מחאג׳נה אחז בסכין. חזרתי אחרי שנה להוציא את כיס המרה, בגלל דלקת (ממליצה לבקש 1+1 אם אתן נשים צעירות עם אבנים במרה. סיכוי גדול לדלקת ושווה לשקול להוציא מראש).
חוצמזה הכל טפו טפו טפו חמסה חמסה ברוך השם וכולי
אם יש עוד שאלות - בכיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת, שפו
לילוש08/03/2014כל כך כיף לראות את השינוי, לא רק פיזי אלה בעיקר נפשי. שאלה: איך את מתמודדת עם פיתויים/ אכילה רגשית? אשמח לטיפים. את פשוט מדהימה. כל הכבוד,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילוש
אפרת08/03/2014ולשאלתך- יוצאת לריצה... חחחח
ברצינות, אני מוצאת את עצמי אוכלת יותר כשאני במצב רוח רע, רק שפעם זו הייתה קופסת עוגיות והיום רק אחת.
אז מודעות, והבנה שאצלי זה כמו נרקומן בגמילה ואם כבר אכלתי יותר מדי ממתקים ביום אחד, מנסה לצמצם ולהקפיד לפנק את הגוף באוכל מזין ובריא בימים שאחרי.
איך את מתמודדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLIKE X2
מאירה09/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)