מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם.סיגל05/03/2014
אני לאחר ניתוח שרוול 9 חודשים מרגישה טוב .אני נהנית להסתכל על עצמי.אני בתחושה שאני מסוחררת מעצמי .נהנית להסתכל על עצמי במראה ומצדי אם היה אפשר כלכלית הייתי מבלה כל היום בחנויות ומודדת בגדים חדשים ו וקונה בל סוף .זהו שאני לא יודעת להבין את תחושה הזאת ללהתבונן עלי ולהנות מעצמי .זהו שהרבה שנים כל כך לא אהבתי את עצמי .שלא שמרתי עלי מבחינת משקל ומבינה בריאותית. התעלמתי מהרגשות שלי ומהתחושות שלי אלו תחושות חדשות וזרות . לי הענין שלהרגיש טוב עם עצמך ועם גוף שלך זר לי.אשמח לדעת אם למישהו שעבר ניתוח קיצור קיבה מבין על מה אני מדברת .סליחה על חפירות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם. - תגובה
הילה כהן06/03/2014דימוי הגוף לאור השינויים המהירים שחלים בגופך הוא אחד הנושאים שחשוב לעבד אחרי הניתוח , לשם כך תוכלי להתייעץ עם פסיכולוגית בריאטרית. או פסיכולוג/ית שמתמחים באכילה דרך קופת החולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם. - תגובה
שולה זק07/03/2014המראה שלנו לאחר הירידה במשקל הוא מס ערך מוסף, לבריאות שקיבלנו.
מותר להנות ולהתלהב ולקבל אנדרלין להמשיך ולהתמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה מוכרת
לילוש08/03/2014כמובן שזה מוכר. אני לא הסתכלתי בראי הרבה מאוד זמן - מה כבר יש לראות? זה לא עיניין של אסתטיקה אני קניתי בגדים יפים גם במידות גדולות. אני חושבת היום שזה עינניין של להרגיש לא טוב עם עצמך ואז להתעלם מעצמך - גם פיזית וגם נפשית. לכן צריך להוקיר את המתנה שקבלנו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין אותך
עינבר09/03/2014שלום
אני עוד כמה ימים חמישה חודשים לאחר הניתוח (שרוול) הורדתי כבר 44 קילו.
תשמעי אני אגיד את זה הכי פשוט....אני עףףףף על עצמי במראה,אני לפעמים נתקע שם ולא בקטע של להשוויץ או כל דבר אחר אני פשוט סוף סוף.....פעם אחת בחיים שלי יכול להסתכל בראי ולהגיד וואלה אני אוהב את מה שאני רואה וגאה בדרך שבחרתי ללכת ולעצור את המחלה הזאת.
יצא לי להכנס לחנות בגדים ואמרתי לעצמי (בצחוק) שיט.....הכול מתאים לי עכשיו/לא צריך לשאול אם יש מידה גדולה יותר P:
אני עוד בשלבים שצריך לגלות את עצמי מחדש.
בגדול מה שאני רוצה להגיד שאני מבין אותך לגמרי ואני מבסוט שאת מאושרת
( גם אני מרגיש ככה לגביי) שהיה לך כמה שיותר בהצלחה בהמשך הדרך.
בנוסף התלהבתי שקראתי מה שכתבת בגלל שאני ממש מרגיש ככה ^_^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)