שלום לכולם.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם.
    סיגל
    05/03/2014

אני לאחר ניתוח שרוול 9 חודשים מרגישה טוב .אני נהנית להסתכל על עצמי.אני בתחושה שאני מסוחררת מעצמי .נהנית להסתכל על עצמי במראה ומצדי אם היה אפשר כלכלית הייתי מבלה כל היום בחנויות ומודדת בגדים חדשים ו וקונה בל סוף .זהו שאני לא יודעת להבין את תחושה הזאת ללהתבונן עלי ולהנות מעצמי .זהו שהרבה שנים כל כך לא אהבתי את עצמי .שלא שמרתי עלי מבחינת משקל ומבינה בריאותית. התעלמתי מהרגשות שלי ומהתחושות שלי אלו תחושות חדשות וזרות . לי הענין שלהרגיש טוב עם עצמך ועם גוף שלך זר לי.אשמח לדעת אם למישהו שעבר ניתוח קיצור קיבה מבין על מה אני מדברת .סליחה על חפירות תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם. - תגובה

הילה כהן
    06/03/2014

דימוי הגוף לאור השינויים המהירים שחלים בגופך הוא אחד הנושאים שחשוב לעבד אחרי הניתוח , לשם כך תוכלי להתייעץ עם פסיכולוגית בריאטרית. או פסיכולוג/ית שמתמחים באכילה דרך קופת החולים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם. - תגובה

שולה זק
    07/03/2014

המראה שלנו לאחר הירידה במשקל הוא מס ערך מוסף, לבריאות שקיבלנו.
    מותר להנות ולהתלהב ולקבל אנדרלין להמשיך ולהתמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה מוכרת

לילוש
    08/03/2014

כמובן שזה מוכר. אני לא הסתכלתי בראי הרבה מאוד זמן - מה כבר יש לראות? זה לא עיניין של אסתטיקה אני קניתי בגדים יפים גם במידות גדולות. אני חושבת היום שזה עינניין של להרגיש לא טוב עם עצמך ואז להתעלם מעצמך - גם פיזית וגם נפשית. לכן צריך להוקיר את המתנה שקבלנו. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבין אותך

עינבר
    09/03/2014

שלום
    אני עוד כמה ימים חמישה חודשים לאחר הניתוח (שרוול) הורדתי כבר 44 קילו.

תשמעי אני אגיד את זה הכי פשוט....אני עףףףף על עצמי במראה,אני לפעמים נתקע שם ולא בקטע של להשוויץ או כל דבר אחר אני פשוט סוף סוף.....פעם אחת בחיים שלי יכול להסתכל בראי ולהגיד וואלה אני אוהב את מה שאני רואה וגאה בדרך שבחרתי ללכת ולעצור את המחלה הזאת.

יצא לי להכנס לחנות בגדים ואמרתי לעצמי (בצחוק) שיט.....הכול מתאים לי עכשיו/לא צריך לשאול אם יש מידה גדולה יותר P:

אני עוד בשלבים שצריך לגלות את עצמי מחדש.
    בגדול מה שאני רוצה להגיד שאני מבין אותך לגמרי ואני מבסוט שאת מאושרת
    ( גם אני מרגיש ככה לגביי) שהיה לך כמה שיותר בהצלחה בהמשך הדרך.
    בנוסף התלהבתי שקראתי מה שכתבת בגלל שאני ממש מרגיש ככה ^_^

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו