שאלה למי שנוטל כדורים נגד דיכאון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה למי שנוטל כדורים נגד דיכאון
    מיכאלה
    20/03/2014

אני עומדת לעבור ניתוח.עדיין אין תאריך ,אני עדיין צריכה לעבור וועדה בקופה קודם.

אני נוטלת כמה שנים ציפרלקס 20 מ"ג נגד דכאון וכדורי זודורום כי יש לי בעיות שינה ( אני מתעוררת בלילה ולא יכולה להרדם בלי כדור).

השאלה אם זה יכול לגרום לבעיה כלשהיא בקבלת ההחלטות של הוועדה? אני מאוזנת לחלוטין וקיבלתי גם אישור מפסיכיאטר של הקופה.

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין מחכה לתשובה לשאלתי

מיכאלה
    21/03/2014

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מכאלה

יעקב זיתון
    21/03/2014

היי מכאלה
    אני שנים סבלתי מאותה בעיה של שינה לא ראויה ...
    גם אני הייתי מיתעורר מבלי יכולת לחזור ולישון
    קיבלתי טיפול תרופתי שלא עזר הרבה מפסיכאטר
    בסוף היסתבר שהמקור לחוסר היכולת לישון כראוי היה
    תסמונת דום נשימה אשר מאפיינת הרבה אנשים אשר סובלים מעודף משקל

את זה ניתן לגלות רק במעבדת שינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכאלה

יעקב זיתון
    21/03/2014

על מנת לשפר את מצביך אל מול הוועדה את צריכה להביא קבלות מוכחות שיש לך בעיית שינה אשר מקורה ב "דום נשימה " עלייך לקבל הפניה מרופא אף אוזן גרון

תתפלאי לשמוע שיתכן שהבעיה שלך היא דום נשימה שאינו מאובחן
    כדאי לך ללכת לבדוק את הנושא באופן מסודר במעבדת שינה ....

שיהיה לך ברור
    כאשר יש דום נשימה בילתי אפשרי להרדם כמו שצריך ואתה לא מודע לכך שהמקור הוא דום נשימה ....
    רק מכשירים מסודרים\מיקצועים אשר מחוברים אל הגוף שלך במעבדת שינה יכולים לאתר מצב כזה של "דום נשימה "

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דום שינה

מיכאלה
    21/03/2014

האמת אף פעם לא חשבתי על בעיה כזו.

אני נרדמת בקלות ופשוט מתעוררת כמו שעון בשעה שלוש בבוקר. עירנית וחיונית לחלוטין. לוקחת כדור ונרדמת בערך אחרי חצי שעה.

מאז שהתחלתי לקחת כדור נגד דיכאון בפעם האחרונה פשוט חזרו היקיצות בלילה. הלכתי גם לפיסיאטר בניסיון להחליף את הכדור או את שעות הנטילה שלו וזה לא עבד.

אף רופא לא הזכיר זאת באוזני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו