מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה למי שנוטל כדורים נגד דיכאוןמיכאלה20/03/2014
אני עומדת לעבור ניתוח.עדיין אין תאריך ,אני עדיין צריכה לעבור וועדה בקופה קודם.
אני נוטלת כמה שנים ציפרלקס 20 מ"ג נגד דכאון וכדורי זודורום כי יש לי בעיות שינה ( אני מתעוררת בלילה ולא יכולה להרדם בלי כדור).
השאלה אם זה יכול לגרום לבעיה כלשהיא בקבלת ההחלטות של הוועדה? אני מאוזנת לחלוטין וקיבלתי גם אישור מפסיכיאטר של הקופה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה לשאלתי
מיכאלה21/03/2014שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מכאלה
יעקב זיתון21/03/2014היי מכאלה
אני שנים סבלתי מאותה בעיה של שינה לא ראויה ...
גם אני הייתי מיתעורר מבלי יכולת לחזור ולישון
קיבלתי טיפול תרופתי שלא עזר הרבה מפסיכאטר
בסוף היסתבר שהמקור לחוסר היכולת לישון כראוי היה
תסמונת דום נשימה אשר מאפיינת הרבה אנשים אשר סובלים מעודף משקל
את זה ניתן לגלות רק במעבדת שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכאלה
יעקב זיתון21/03/2014על מנת לשפר את מצביך אל מול הוועדה את צריכה להביא קבלות מוכחות שיש לך בעיית שינה אשר מקורה ב "דום נשימה " עלייך לקבל הפניה מרופא אף אוזן גרון
תתפלאי לשמוע שיתכן שהבעיה שלך היא דום נשימה שאינו מאובחן
כדאי לך ללכת לבדוק את הנושא באופן מסודר במעבדת שינה ....
שיהיה לך ברור
כאשר יש דום נשימה בילתי אפשרי להרדם כמו שצריך ואתה לא מודע לכך שהמקור הוא דום נשימה ....
רק מכשירים מסודרים\מיקצועים אשר מחוברים אל הגוף שלך במעבדת שינה יכולים לאתר מצב כזה של "דום נשימה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדום שינה
מיכאלה21/03/2014האמת אף פעם לא חשבתי על בעיה כזו.
אני נרדמת בקלות ופשוט מתעוררת כמו שעון בשעה שלוש בבוקר. עירנית וחיונית לחלוטין. לוקחת כדור ונרדמת בערך אחרי חצי שעה.
מאז שהתחלתי לקחת כדור נגד דיכאון בפעם האחרונה פשוט חזרו היקיצות בלילה. הלכתי גם לפיסיאטר בניסיון להחליף את הכדור או את שעות הנטילה שלו וזה לא עבד.
אף רופא לא הזכיר זאת באוזני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)