שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה?
    שרית
    08/04/2008

שלום אני בת 31 אמורה לעבור ניתוח טבעת יש לי BMI 42 ואני מאוד מפחדת מעוניינת לדעת מה הסיכונים של הניתוח ? האם כואב אח"כ ? האם אני יכולה להמשיך לטפל בילדי הקטנים ולהרים אותם אחרי הניתוח או שכדאי לי לדאוג קצת עזרה בימים שאחרי הניתוח? יש לי עוד המון שאלות מעוניינת לדבר אם מי שעבר את הניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, גם אני חדשה...

מירית
    08/04/2008

היי, שמי מירית, וביום שישי האחרון (4.4)נותחתי אצל ד"ר אבינוח (טבעת). בשלושת הימים הראשונים הסיכות של חמשת החתכים מעט מציקות וקשה לזוז בחופשיות (גם לא לצחוק ולא להתעטש...) אבל כל יום מרגישים יותר טוב...
    מחר מורידים לי את הסיכות... רק דבר אחד מטריד אותי הוא: הפורט הממוקם אצלי במרכז החזה ואני ממש מרגישה שיש לי משהו שם.. במיוחד כשאני מתכופפת, וזה די לא נעים... האם התופעה מוכרת למישהו? ואם כן האם זה עובר עם הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לשאלות וחששות

שולה זק
    09/04/2008

שלום שרית
    את יכולה לצלצל אלי ואשמח לענות לכל שאלותיך
    בברכה,
    שולה
    050-6233250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו