שרוול טבעת ואז שרוול???!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול טבעת ואז שרוול???!!!
    אליס
    02/05/2014

בשנת 1991 עשיתי ניתוח שרוול ירדתי מ117 ל75 אחרי שנתיים היה לי כיב קיבה שדימם פנימית היו חייבים לנתח שוב ניתחו הוציאו העליתי חזרה ( כבר לא היה לי bmi) לניתוח חוזר. העליתי את על המשקל חזרה. ב2006 עשיתי טבעת ירדתי מ117 ל 70 קג לצערי היום שוקלת 98 קג 1.70 מ׳ היום אם אני סוגרת את הטבעת מגיעה למצב שמים לא עובר לי אם אני פותחת אוכלת הכל ולא יורדת גרם מה עושים ? שמעתי על דר גירון בחיפה שבאותו ניתוח מחליף טובעת בשרוול האם לעשות. ? אני נשואה עם 3 ילדים חוששת מהסיכונים אבל שונאת איך שאני נראית מה עושים ? עצה? מישהו? משהו ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול טבעת ואז שרוול???!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות מקצועית

לילוש
    03/05/2014

אליס,נשמע לי שאת חייבת לדבר עם רופא כירורג - זה לא משאנשים חושבים, מדובר פה בהחלטות רפואיות לא פשוטות. אני גם חושבת שאת צריכה להחשוב למה עלית את הכל חזרה - שזהו החלק הכי קשה בכל התהליך. בלי שני המרכיבים - מודעות ועזרה מקצועית - קשה להתקדם. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה חוזרת ....

אליס
    04/05/2014

אה.... למה עליתי? כי אני מכורה למתוק ומה עובר לנו הכי טוב בטבעת אם לא גלידה שוקולד במבה? לאחרונה מייאוש של שנים פתחתי טבעת כי ראית פעם שמן שמת לאכול סלט ארומה? לא עובר אז התייאשתי ! מטפלים בקיבה לא משנים לנו הרגלי אכילה או דפוסים אין ליווי מתאים לאחרי הניתוח עובדה שמרבית המנותחים עולים במשקל וזקוקים לניתוח חוזר אני לא מצדיקה את עצמי אני מצרה על כת שאצלי הנתוח ״ לא עבד״ אבל חושבת ומתייעצת אולי יש יד פה עוד אנשים שעברו את זה או בהתלבטות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת טבעת

יעקב זיתון
    04/05/2014

את רוצה לשמוע את דעתי ...
    ניתוח טבעת הוא סידור מחורבן ....

קודם כל כל 10 שנים לערך צריך להחליף את הטבעת
    דבר נוסף יש לא מעט סיבוכים עם הטבעת לעיתים היא פוצעת את דופן הקיבה והכי גרוע זה שאפשר לשלוט על גודל הפתיחה וככה אנשים מיתפתים לפתוח את הטבעת ובסוף משאירים אותה פתוחה ..

..עצם העובדה שאת יכול לשחק עם גודל הפתיחה של הטבעת גורמת לכך שלעולם לא תתרגלי למצב ...הכי טוב זה ניתוח שרוול או מעקף כי ברגע שסיימת עם הניתוח .....לא תיהיה לך ברירה אלא להיסתגל למצב החדש ועם האפשרות של לשחק עם גודל הפתיחה של הטבעת את לעולם לא תיסתגלי למצב החדש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה

לילוש
    07/05/2014

את צודקת ב-100 אחוז. גם אני מרגישה שאין מספיק לווי, שהחלק המשמעותי בתהליך הוא שינוי ההרגלים וזה בראש ולא בבטן. אולי פה המקום לפנות ורופאים באתר - אתם עושים עבודה מעולה בניתוחים, חייבים להשלים את החלק שבו המטופל זוכה לליווי הולם לאחר הניתוח. הפורום הזה עוזר הרבה, אבל זה לא מספיק. אין מספיק קבוצות תמיכה/למידה וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי הפוסט שלך- תגובה

שולה זק
    04/05/2014

ב- 1991 לא היה קיים עדיין ניתוח שרוול...אז לא ברור לי איזה ניתוח עברת אז.
    לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך כמעט 34 - כך שאינך בקריטריונים לאישור ניתוח.
    לגבי ניתוחים חוזרים - יש צורך בהמלצות של מנתח לאו בעיות בריאותיות.
    ה]פתרון אינו ניתוחים חוזרים - הפתרון הוא שינוי אורח חיים והרגלי אכילה.
    ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מותאם ולשלב פעילות גופנית.
    לגבי שילוב של הוצאת טבעת וניתוח נוסף - תלוי במצב המטופל. לעיתים יש צורך לתת לקיבה להבריא לפני שניתן לחתוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו