האם אקבל אישור לניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אקבל אישור לניתוח שרוול
    ליז
    04/05/2014

שלום,
    לפני 10 שנים עברתי ניתוח טבעת שאחרי מס שנים הוחלפה שוב בטבעת בגלל משהו לא תקין שהיה בטבעת. היום כבר כ 3 שנים שוב עם משקל גבוה ועם bmi 35.5 . היום עברתי צילום כדי לראות את מצב הטבעת ונאמר לי שהטבעת זזה מעט ממקומה והצינורית שאמורה להיות צמודה לטבעת התנתקה מהטבעת וזה גורם לי לכאבים שבאים והולכים.
    ואמרו לי שצריך להוציא את הטבעת. אני רוצה לעשות ניתוח שרוול ורוצה לדעת אם יאפשרו לי את הניתוח הזה ואם יש אפשרות שבזמן שמוציאים את הטבעת יעשו כבר את הניתוח שרוול? במקום לפתוח בטן פעמיים? האם אני עומדת בקריטריונים לשרוול? רוצה לציין שגם עברתי הפלות מרובות אחרי טיפולי ivf.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אקבל אישור לניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    07/05/2014

שלום ליז
    לאור מה שכתבת הקופה תאשר לך ניתוח.
    על סוג הניתוח רצוי ומומלץ להתיעץ עם מנתח לאור עברך "העשיר" בניתוחים וללא תוצאות לאורך זמן.
    לא תמיד ניתן (ולא מומלץ) לשלב הוצאת טבעת עם ניתוח נוסף. צריך לתת לקיבה לנוח ולהבריא.
    אבל שוב....עליך לקבוע תור למנתח ולהתייעץ איתו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו