חזרה להשמנה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרה להשמנה?
    מבוהלת
    07/05/2014

שלום לחברי הפורום ,אני רציתי לשאול אולי יש מי שעבר מה שעובר עלי ...
    אני כמעט שנה וחצי אחרי שרוול , ירידה של 70 קילו .
    בחודשים האחרונים המשקל נעצר לגמרי 66 קילו עם סטיות של קילו מידי יום ! למעלה ולמטה.משתדלת לאכול מאוזן אבל חזר התיאבון ובגדול וכמובן מרגישה שהכמויות גדלו בהרבה ( האם הקיבה יכולה לחזור לגודלה המקורי???)
    וכך גם בזמן האחרון נוצר חשק נוראי למתוק( מה שלא היה שנה)
    מגיע למצב של בולמוס מתוקים בלתי נשלט...
    הדיאטנית בקופה אומרת שמותר שורה של שולקוד ביום אבל כבר פעמים קרה שהשורה הזאת הפכה לחפיסה שלמה ...
    אני לא יודעת מה לעשות,מאוד מבוהלת וחרדה.... האם יש דרך להפסיק לרצות מתוק?
    אן לחלופין להרגיש שובע ( כי ההרגשה שנעלמת היכולת לשבוע)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה להשמנה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למבוהלת שלום רב

יעקב זיתון
    09/05/2014

למבוהלת שלום רב

רצוי לאכול לחם מלא ולהימנע מפיתות ולחם לבן

הלחם המלא מכיל סיבים תזונתיים ועל ידי כך הוא גורם לשיחרור איטי של הפחממות אל תוך מחזור הדם ....ועל ידי כך ניתן לשמור ולווסת את רמות הסוכר בדם ועל ידי כך אפשר להפחית את הדחף למתוק ....תזכרי שאכילת לחם לבן ופיתות מעודדים מחזורי אכילה תכופים יותר ...במידה ותנסי לחם מלא את תראי שזה יקטין לך את מחזורי האכילה ....דבר נוסף כדאי לשתות לפחות 10 כוסות תה ירוק ביום ..התה מכיל קפאין ויכול להגביר את קצב חילוף החומרים ועל ידי כך יכול לעזור לך למנוע עלייה חוזרת במישקל ..בכל מיקרה כדאי להימנע מאכילת פחממות מזוקקות כמו תפוחי אדמה ואורז לבן ....במידה ואת צורכת אורז לבן כדאי לצרוך אורז מלא .......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מבוהלת

לילוש
    10/05/2014

הי, גם אני שנה ו4 חודשים אחרי הניתוח. אכן חזר התאבון, אכן הכמויות גדלו ויותר קשה לשמור. מבינה אותך לגמרי. אני מעלה ומורידה את אותו קילו כבר חודשיים בערך. באמת כדאי לבדוק אם את שותה מספיק - אני לא, עוד עובדת על זה! - ולבדוק אם את יכולה להסתפק בתחליפים - או מנות קטנות. על תחזיקי שוקולד שלם בבית - תחזיקי בעבודה וקחי שורה הביתה. חייבים להצמד לתכנית שעובדת בשבלך - אולי ארוחות מסודרות וזה באמת תשאלי את הדיאטנית. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו