מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרה להשמנה?מבוהלת07/05/2014
שלום לחברי הפורום ,אני רציתי לשאול אולי יש מי שעבר מה שעובר עלי ...
אני כמעט שנה וחצי אחרי שרוול , ירידה של 70 קילו .
בחודשים האחרונים המשקל נעצר לגמרי 66 קילו עם סטיות של קילו מידי יום ! למעלה ולמטה.משתדלת לאכול מאוזן אבל חזר התיאבון ובגדול וכמובן מרגישה שהכמויות גדלו בהרבה ( האם הקיבה יכולה לחזור לגודלה המקורי???)
וכך גם בזמן האחרון נוצר חשק נוראי למתוק( מה שלא היה שנה)
מגיע למצב של בולמוס מתוקים בלתי נשלט...
הדיאטנית בקופה אומרת שמותר שורה של שולקוד ביום אבל כבר פעמים קרה שהשורה הזאת הפכה לחפיסה שלמה ...
אני לא יודעת מה לעשות,מאוד מבוהלת וחרדה.... האם יש דרך להפסיק לרצות מתוק?
אן לחלופין להרגיש שובע ( כי ההרגשה שנעלמת היכולת לשבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבוהלת שלום רב
יעקב זיתון09/05/2014למבוהלת שלום רב
רצוי לאכול לחם מלא ולהימנע מפיתות ולחם לבן
הלחם המלא מכיל סיבים תזונתיים ועל ידי כך הוא גורם לשיחרור איטי של הפחממות אל תוך מחזור הדם ....ועל ידי כך ניתן לשמור ולווסת את רמות הסוכר בדם ועל ידי כך אפשר להפחית את הדחף למתוק ....תזכרי שאכילת לחם לבן ופיתות מעודדים מחזורי אכילה תכופים יותר ...במידה ותנסי לחם מלא את תראי שזה יקטין לך את מחזורי האכילה ....דבר נוסף כדאי לשתות לפחות 10 כוסות תה ירוק ביום ..התה מכיל קפאין ויכול להגביר את קצב חילוף החומרים ועל ידי כך יכול לעזור לך למנוע עלייה חוזרת במישקל ..בכל מיקרה כדאי להימנע מאכילת פחממות מזוקקות כמו תפוחי אדמה ואורז לבן ....במידה ואת צורכת אורז לבן כדאי לצרוך אורז מלא .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מבוהלת
לילוש10/05/2014הי, גם אני שנה ו4 חודשים אחרי הניתוח. אכן חזר התאבון, אכן הכמויות גדלו ויותר קשה לשמור. מבינה אותך לגמרי. אני מעלה ומורידה את אותו קילו כבר חודשיים בערך. באמת כדאי לבדוק אם את שותה מספיק - אני לא, עוד עובדת על זה! - ולבדוק אם את יכולה להסתפק בתחליפים - או מנות קטנות. על תחזיקי שוקולד שלם בבית - תחזיקי בעבודה וקחי שורה הביתה. חייבים להצמד לתכנית שעובדת בשבלך - אולי ארוחות מסודרות וזה באמת תשאלי את הדיאטנית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)