התלבטות קשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה
    פנינה
    14/05/2014

בעוד שבועיים בניתוח , שרוול, התרגשות וציפייה גדולה. הבעיה היא שב u.s התגלו אבנים גדולות בכיס מרה , יש לציין כי אף פעם לא היה לי התקף חריף אבל היו פעמיים בחצי שנה האחרונה קצת רגישות במקום ו( סליחה) גרפסים ובחילות . המנתח שלי לפי השיחות לא נלהב להוציא את הכיס מרה בזמן הניתוח, לדבריו אם לא מציק אין מה לגעת.מה דעתכם על העניין? אולי מניסיון אישי או מספרות רפואית / סטטיסטית? תודה מראש .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס מרה

יעל
    15/05/2014

גם לי היו אבנים במשך שנים, ולא כאב לי בכלל. המנתחת המליצה לי לשלב בין שני הניתוחים, וכך היה. לא מצטערת בכלל. להפך. הרבה מנותחים מקבלים אבנים בכיס מרה אחרי מספר חודשים בעיקבות ניתוח שרוול. שמעתי על רבים כאלה. אני הייתי מוציאה את כיס המרה יחד עם השרוול. אבל אני לא רופאה. אני מספרת לך, מה אני עברתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

פנינה
    15/05/2014

תודה על המענה. רציתי לדעת האם ההחלמה הייתה קשה יותר , ז''א אני מבינה שהכל מאוד אינדיווידואלי וכו' השאלה היא האם חוסר התלהבות של המנתח שלי לשלב את שני הניתוחים , מוצדקת? זה מאריך את החלמה? בהשווה למנותחים אחרים זה הקשה על כל התהליך? שוב, מבינה כי זה אישי אך מנסיונך האישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנינה

יעל
    16/05/2014

ההחלמה שלי היתה קלה, ואני לא חושבת שיש הבדל. שאלתי לפני כן מנותחים ששילבו בין שני הניתוחים, ואף אחד לא התלונן על החלמה קשה יותר.
    אני לא יודעת מדוע הרופא שלך לא מתלהב לשלב בין הניתוחים. אולי זה יותר קשה למנתח, אבל מנתח מיומן עושה זאת. אולי שווה לך לשאול עוד מנתח מה דעתו?
    אני פשוט יודעת שחבל יהיה לך לקבל אולי התקף כאבים מספר חודשים אחרי השרוול, ותצטרכי לעבור ניתוח נוסף. הרבה מנותחי שרוול, סובלים מאבנים בכיס מרה אחרי השרוול. זו תופעה די נפוצה. לי כפי שכתבתי לך המנתחת ישר המליצה לשלב בין הניתוחים, ואני מדגישה שלא היו לי התקפות כאבים אף פעם. פשוט באולטרסאונד האבנים היו אצלי יותר מעשר שנים. אני במקומך הייתי מתייעצת עם עוד מנתח.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מישהו מצוות המנהלים יכול לענות?

פנינה
    16/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות קשה - תגובה

שולה זק
    17/05/2014

אישית ידוע לי שכן משלבים ניתוח של כיס מרה עם ניתוח קיצור הקיבה.
    אם כבר נצפו אבנים, כדאי לשקול את הניתוח המשולב.
    אולי תפני ליעוץ נוסף.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים- תגובה

שולה זק
    17/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו