מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול או מעקף??דורון10/04/2008
שלום רב.
אני בו 35 גובה 180 ,משקל 125, סובל מלחץ דם גבוה.
החלטתי לעשות ניתוח אך אני מתבלט בין ניתוח שרוול קיבה למעקף קיבה.
אני לא אוכל מסודר..אוהב לנשנש...
1. מה ההבדלים ביניהם.?
2.האם האחד טוב מהשני?
3.מה מסוכן יותר?מהן הסיבוכים האפשריים?
4.במה אפשר לרדת יותר במשקל?
5.איזה ניתוח יגרום לתחושת שובע גבוה יותר?
על מה אתה ממליץץץץ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???????????????????
דורון16/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות
שולה זק22/04/2008שלום דורון
אני עכשיו רואה שתשובתי פשוט לא נקלטה כאן ואני מתנצלת.
אשמח אם תתקשר ואשתדל לענות לשאלותיך
בברכה
שולה
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורון שלום
פרופ` אחמד מחג`נה27/04/2008אנסה לענות בקיצור
שירוול קיבה זה ניתוח שבו יוצרים קיבה קטנה בצורת צינור (מורידים כ- 80% מנפח הקיבה). כאשר בניתוח מעקף יוצרים קיבה קטנה אשר מנותקת מכל שאר הקיבה ומחברים לולאת מעי וכך עוקפים את הטרסריון והגוגונום. ניתוח השרוול פחות מורכב ולא פוגעים בהמשכיות מערכת העיכול.
הירידה במשקל בניתוח הראשון הינה כ- 60% מעודף המשקל ובשני עד 70%. בשני הניתוחים יש ירידה בתאבון כאשר בראשון ע"H ירידת רמות הגרילין ובשני בנוסף שנויים הורמונלים אחרים.
במי אני ממליץ???
לזה יש צורך בשיחה מעמיקה יותר ולבחון את אורך החיים שלך והרגלי האכילה.
אשמח לענות ביתר פירוט במרפאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)