מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שבועיים..לחץsarit07/06/2014
היי,
זו הפעם הראשונה שאני כותבת פה...חשבתי שאני אסתפק בקריאה.
אבל הלחץ עושה את שלו. עוד שבועיים עוברת שרוול ואני במין לחץ
מעורפל ולא ברור...
אז מי מתנתח בקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משורוול טרי
יעקב זיתון14/06/2014זאת פרוצדורה פשוטה ביותר
אל תדאגי לכלום
בשביל זה יש אנשי מיקצוע כמו רופאים מנתחים אשר תפקידם לדאוג לך
אני בסך הכל שבוע לאחר הניתוח אני אוכל רגיל עוסק בספורט באופן רגיל
כאילו לא הייתי בניתוח ...
ה24 שעות הראשונות של ההיתאוששות הן מעט מעמיסות ולא כל כך נוחות בגלל כל חומרי ההרדמה ....
לאחר כ48 שעות את כבר תחזרי הבייתה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אחרי
sarit14/06/2014קראתי פוסטים שלך שהיית בשלבים של האישורים והבדיקות לפני...
איזה כיף שאתה אחרי...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית
משרוולת שבוע22/06/2014שלום לך...גם אני עשיתי שרוול לפני כמעט שבוע יום שני שבוע שעבר ...עדיין לא הורידו לי תסיכות קצת מעצבן עוקץ...סתם רציתי לשאול כמה ירדת בשבוע אני שתי קילו לא נראה לי הגיוני אני כל היום רק על מים זה ייתכן?! ואם אפשר אולי יש מצב אתה יודע מתי אפשר להתחיל קוטג כי את כל המעדנים השניים אני לא מכניסה לפה מכייון שאני לא אוהבת...ומתי ניתן להתחיל לאכול דייסה וביצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורוולת חדשה
יעקב זיתון22/06/2014משורוולת יקרה
אני לא דוגמא
אני ירדתי כ11 קילו בתוך שבועיים
אני מומחה בכל התחום הזה של תזונה וספורט
אבל הייתה לי בעיה
יש לי נטיה להשמנה גנטית
למי שיש נטיה גנטית הוא חייב לבצע היתערבות על ידי ניתוח ...
על מנת לרדת במישקל ולא להיתקע הייתי מציע לך לבצע רכיבות אופניים ושחיה תוך שימוש עם מד דופק ...
השימוש עם מד דופק יאפשר לך לשלוט על עצימות האימון
טווח דופק ממולץ 120-140 ....השאיפה היא לעבוד עם דופק גבוהה ככל האפשר
אפשר להתחיל פעמיים ביום אימון של חצי שעה בהפרשים של 12 שעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שבועיים..לחץ - תגובה
שולה זק14/06/2014זה טבעי ונורמלי בהחלט לחוש לחץ ןמתח.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב לדעת
sarit14/06/2014שיש בנאדם כמוך שאפשר לפנות אליו תמיד.
אומנם לא מכירה אותך באופן אישי אבל לפי התגובות
את נעימה ותמיד זמינה פה לכולם.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה תגובה
שולה זק23/06/2014הפורום הזה נועד בשביל לעזור ולתת תמיכה לכל מי שזקוק בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)