פוסט בריאטריים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פוסט בריאטריים
    נויה
    08/06/2014

היי,
    רציתי לשאול בנוגע לניתוחים קוסמטיים פוסט בריאטריים אני שנה וקצת אחרי שרוול קיבלתי מכתב מהמנתח שלי איך זה עובד מול קופת חולים? מה האופציות לניתוח? האם אפשר לחלק אותו לכמה? מה ההשלכות של הריון וכו,...
    בגדול מעוניינת במתיחה של הזרועות, בטן, ירכיים וישבן.... (לא בטוחה שכולם במכה אחת...)
    חשוב לי לדעת איפה מבצעים? מי המנתחים המומלצים? ומה הפרוצדורה והמחירים מול קופת חולים... אני בכללית ויש לי מושלם פלטינום וכמו כן ביטוח רפואי פרטי של הראל

תודה מראש,
    נויה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסט בריאטריים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסט בריאטריים - תגובה

שולה זק
    09/06/2014

לגבי ניתוחים קוסמטיים אין מה חשוב לפני שנתיים ומתוכם חצי שנה במשקל יציב.
    לגבי סוג הניתוחים את צריכה ללכת למנתח שהקופה שולחת אותך (תלוי לפי סוג הביטוח) ולהגיש את ההמלצה של המנתח לקופה לאישור. בדרך כלל הניתוחים נעשים בשלבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסט בריאטריים- המשך

נויה
    28/06/2014

בכל זאת בהמשך לתשובתך....אשמח לדעת קצת יותר על הפרוצדורה מול קופת החולים.
    למי אני פונה? למוקד תורים? מה לאמר שאני צריכה פלסטיקאי? פוסט בריאטרי? לתת שם של רופא? איך בדיוק זה עובד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו