מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוולמיטל כהן15/06/2014
שלום רב,
אני מעונינת לעבור ניתוח לקיצור קיבה, והתחלתי יעוץ אצל דר' סופוזניקוב.
החלטנו לבצע ניתוח שרוול.
הבעיה היא שכל התבליך עורך יותר מידי זמן. התחלתי את כל הבדיקות כבר בינואר 14. האם כך הדבר? האם לןקח כך הרבה זמן? ועדיין לא נקבע לי תאריך לניתוח.
חשוב לציין כי לאחר בדיקות ראשוניות נמצא כי עפ"י ה- BMI שלי אני מתאימה לניתוח, כעת אני בשלב הבדיקות השניות וייעוץ של דיאטנית, ופסיכולוג.
אני קצת מיואשת כי התהליך אורך יותר מידי זמן.
האם כך היה אצל כל מי שעבר את הניתוח.
אשמח למענה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה
יעקב זיתון15/06/2014אצלי התהליך לקח כ11 חודש
בי ן מכתב ההפניה של רופא המשפחה לבין ביצוע הניתוח בפועל
עיקר הבעיה נעוצה בוועדה הבריאטרית על פיהה ישק דבר
את צריכה להרים טלפון לוועדה ולעורר את העינין שלך מחדש
אני יכול לומר לך שהוועדה הבריאטרית הוציא הלי את הנשמה עד שהם נתנו לי את האישור להיתנתח
יעקב זיתון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
מיטל כהן15/06/2014תודה יעקב על התגובה. אני אפילו לא הגעתי לשלב של הוועדה... עשית את הניתוח בציבורי או בפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן המתנה לניתוח
יעקב זיתון16/06/2014עשעתי את זה בפרטי
במדיקל סנטר
מהרגע שגמרתי את כל הפרוצדורה של רופא מרדים ואישור וועדה ..
פניתי לד"ר סקרן לקביעת תור לניתוח ...
ד"ר סקרן קבע לי תור לניתוח בתוך בתוך 3 שבועות
היה לי ביטוח מושלם
איזה ביטוח יש לך ??
ומי את חושבת שמעכב אותך ???
לאיזה תשובה את ממתינה שגורמת לך עיכוב ???
האים את במעקב של דיאטנית בריאטרית ????
יעקב
מה הנתונים הבריאטרים שלך ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
מיטל כהן16/06/2014היי יעקב. נכון לעכשיו אני אמורה לעשות הניתוח דרך הציבורי. אני צריכה לעבור עוד סידרה של בדיקות אצל דר׳ סופוזניקוב. כמו יעוץ דיאטנית, פסיכולוג, שיקוף ריאות וארו לב במאמץ. יש לי bmi גבוה מעל 60. לצערי יש לי גם ביטוח פרטי, אבל הוא לא מכסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
sarit16/06/2014אני מתנתחת בעוד שבוע במדיקל סנטר...כחודשיים אחרי שהתחלתי את התהליך.
איפה את מתנתחת?
מה בדיוק מתעכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתורים לניתוחים- מחדל אמיתי.
שוש16/06/2014מזדהה.
התהליך מתיש ומייגע.
שווה לברר במדיקל סנטר ,יעקב המליץ ונראה לי שאני אבדוק זאת ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסיה מדיקל
יעקב זיתון16/06/2014תבררי גם באסיה מדיקל אצל "יאנה "
יאנה מתאמת שרותי ניתוח היא תסביר לך את העלויות וזמני המתה של התורים
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב
אני16/06/2014ידוע לך איך זה הולך באסותא למי שיש מאוחדת שיא?
והיה לך קשה לעבור שם וועדה? איך הם? מה שואלים מה עושים?
ועשו לך עת הבדיקה הזאת עם הצינור דרך הפה עד הקיבה? (מתה מפחד ממנה!!!!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום קיבה
יעקב זיתון16/06/2014כיום עושים צילום קיבה ע ם חומר ניגודי
נותנים לך חומר בטעם סביר
ואת שותה ותוך כדי מצלמים לך את הקיבה
לא עושים בדיקה פולשנית
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)