מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לא מבינה כלוםחנין22/06/2014
לשולה זק שלום
קודם כל מאחלת לך הרבה בריאות ושמחה בחיים כי את עוזרת לכל אלה שמתלבטים בתהליכים כדי לעבור ניתוח בריאטרי ואני אחת מהם (:
אני מתלבטת ואבודה וגמורה מהטלפונים שאני מרימה לבתי חולים וכל אחד אומר שונה מהשני הקופה אומרת דבר ובתי חולים דבר אז אני פונה אליך כדי לעזור אם אפשר
הנתונים שלי מתאימות כדי לעור ניתוח
שומנים 352
לחץ דם
כבד שומני
גובה 164
משקל 100 ניסיתי כל מיני דיאטות יכלום לא עזר
אז אני ביצעתי את כל הבדיקות וקבעו לי דרך מכבי תור בהלל יפה אצל ד"ר גזמאוי בעוד שבועיים אבל עדיין לא עברתי ועדה התקשרתי להזמין ועדה אמרו שאני חייבת לפקסס להם הפניה ובהלל יפה אני לא יודעת מה התהליך האם הועדה אחרי פגישה עם המנתח או לפני
אני אבודה מה צריך לעשות אני לא מקבלת הסברים מדוייקים ממכבי
אשמח לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ- תגובה
שולה זק23/06/2014חברת יזה קופה את?
גשי לתור שנקבע לך למנתח.
תעבירי את כל הניירת למשרד הקופה והם יזמנו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
חנין23/06/2014אני חברה בקופת חולים מכבי
לפי מה שהבנתי אחרי שאני מגישה את כל הניירות הרופא הוא זה שמחליט אם אני מתאימה לעבור ניתוח ועם האישור של הרופא אני מגישה אותו לקופה כדי לקבל התחייבות זה נכון או יש עוד משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)