ניתוח חוזר משרוול למעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר משרוול למעקף
    רונה
    23/06/2014

לפני כשנה עברתי ניתוח שרוול אשר בעקבותיו הורדתי מעט ממשקלי אני מרבה באכילת מתוקים האם ניתוח חוזר מעקף יתאים לי והאם זה אפשרי?נאמר לי שלמרבים במתוקים מעקף מתאים יותר האם זה נכון? ואגב אני סובלת גם מרפלוקס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חוזר משרוול למעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר משרוול למעקף - תגובה

שולה זק
    23/06/2014

לפני שעברת ניתוח שרוול, סיפרת למנתח שלך שאת אכלנית מתוקים? האם סבלת מריפלוקס גם לפני הניתוח?
    בעקרון ניתן לעבור משרוול למעקף. האם נראה לך תקין כל שנה לעבור ניתוח?
    ניתוח הוא רק כלי שאת צריכה להפנים ולהשתמש בו. לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    האם את נמצאת במעקב של דיאטנית? זה חשוב מאוד, על מנת לשנות הרגלים ולאכול נכון.
    תפני למנתח שלך ותתיעצי איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לשולה זק

רונה
    27/06/2014

לשאלתך כמובן שהבהרתי לרופא המנתח לפני הניתוח שאני מרבה במתוקים ושיש לי רפלוקס ואין זה נראה לי תקין לעבור ניתוח כעבור שנה אולם אני בהחלט אתייעץ עם מומחה היות והשרוול לא נתן לי מענה למצבי. אני מודעת לעובדה שהניתוח הוא רק כלי עזר ותשובתך לא חידשה לי דבר שאיני יודעת או מודעת שאלתי הופנתה בעיקר למענה רפואי מבחינה פיזיולוגית ולגבי תקינות אני אחליט.בסופו של דבר לאחר התייעצות רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו