מצאתי!! למה אף אחד לא מדבר על זה??

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מצאתי!! למה אף אחד לא מדבר על זה??
    רותם
    14/07/2014

כבר הייתי בכמה פגישות יעוץ גם לגבי שאיבת שומן (שמנה מידי בשביל זה) וגם לגבי קיצור קיבה (לא מספיק שמנה לזה) ה bmi שלי הוא 36 ללא מחלות וחיפשתי כל דרך אפשרית לפתרון לבעית ההשמנה שלי שמלווה אותי כבר למעלה מ 15 שנים. אחרי שעברתי את כל מה שכל אדם שמן עןבר בנסיונות להרזות.

גיליתי היום אחרי חפירות ברשת בחיפוש אחר פתרון ומצאתי!!

בלון קיבה!!

למה אף אחד מהרופאים שפגשתי (שלא הסכימו לטפל בי כי לא עמדתי בקריטריונים) לא סיפר לי על זה??
    למה לא מדברים על זה בפורומים כשאנשים מדברים על bmi נמוך??

אז לכל מי ששומע על זה לראשונה כמוני.. זה הפתרון לכל מי שהbmi שלו נמוך כמוני. ניתן לעשות זאת מ bmi 27 ועד 50
    זה בלון שמחדירים לקיבה ומנפחים אותו והוא תופס את רוב שטח הקיבה. מותר להשאר עם זה חצי שנה ולהוציא ואם רוצים אפשר להחזיר אותו לאחר כחודשיים. התוצאה הסופית היא בדיוק כמו בקיצור קיבה רק ללא הליך כירורגי.
    לדעתי זה אפילו עדיף כי זה כרוך בהרבה פחות סיכונים.

אז אני באמת לא מבינה למה אין על זה כ"כ הרבה רעש כמו שיש על קיצורי קיבה??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלון

יעל
    14/07/2014

הבעיה היא אם אני מבינה נכון, שזה פתרון זמני בלבד. אחרי שמוציאים את הבלון, אין מה שמגביל את כמויות האוכל, והרוב עולים בחזרה את מה שירדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי!! למה אף אחד לא מדבר על זה?? - תגובה

שולה זק
    26/07/2014

ממליצה לך לקרוא בשאלות נפוצות לגבי הבלון. פרופסור מחג'נה התייחס לנושא. לא עושים. לא מומלץ ונעשה רק במקרים חריגים.
    במקום לחפש דרכים לניתוח...מה דעתך להחליט לדרך של "תוצאות ולא תירוצים". תעשי את כל הבדיקות ותגשי לדיאטנית שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה ותראי שתצליחי ובגדול.
    ניתוח זה לא הקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד.
    צריך לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אגב - הבלון זה משהו זמני לכמה חודשים ...מה אחרי זה?

אני חושבת ש"אין דבר העומד בפני הרצון" ואם את באמת רוצה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים למען תוצאות לטווח ארוך - אני מחזקת אותך ומשוכנעת שאת יכולה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת

M.a
    26/04/2016

אנשים מחפשים פתרון רפואי שיסייע להם מול החשקים שלהם ואת מציעה להם לעשות דיאטה, זה לא חידוש, אם זה לא מומלץ אמרי זאת , אין צורך בעצות בנאליות ובהטפות מוסר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו