שאלה,דחופההההה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה,דחופההההה
    דנה
    18/07/2014

אני עומדת בקרטריונים של ניתוח לשרוול.. וסבלתי מבעיות בבלוטת התריס ולפני שבועיים קיבלתי כדורים לאיזון הבלוטה..והרופא אמר לי שתוך חודש יתאזן לי.. השאלה שלי היא- ביום שלישי הקרוב יש לי ייעוץ בשביל הניתוח... האם הוא יסכים לי ובכללי יסכימו לי לעבור תניתוח גם אם אמשיך לקחת תכדורים יותר מחודש?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה,דחופההההה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה,דחופההההה - תגובה

שולה זק
    19/07/2014

אין לך מה לחשוב. הטיפול התרופתית בבלוטת התריס לא ימנע ממך לעבור ניתוח אם אכן את בקריטריונים.
    תגיעי ליעוץ עם כל המסמכים הרפואיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מענה

דנה
    19/07/2014

איזה מסמכים צריך להביא לייעוץ חוץ מהפנייה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

עמליה
    22/07/2014

עלייך לפנות לרופא המשפחה אשר שולח אותך לשורה ארוכה של בדיקות . עם תוצאות הבדיקות עלייך להתייצב בפני ועדה רפואית ורק עם אישור של הועדה עלייך להגיע לרופא המנתח. אלא אם את עושה את כל הניתוח פרטי ולא דרך קופת חולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניה ליעוץ - תגובה

שולה זק
    25/07/2014

אם את הולכת לרופא מנתח תגיעי אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך כולל הטיפולים שאת מקבלת היום.
    הרופא המנח יתן לך הפניה לבדיקות שעליך לעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו