הטבעת לא מתפקדת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הטבעת לא מתפקדת
    שרית
    28/07/2014

עברתי ניתוח טבעת לפני ארבע וחצי שנים, בהתחלה הייתה ירידה מהירה והקפדתי לסגור כל שלושה שבועות. אחרי שנתיים השלתי ממשקלי 45 קילוגרמים.
    הייתה תקופה שהיא נסגרה לבד, פתחו לי ושמנתי ושוב סגרו וירדתי מעט אך מעולם לא חזרתי ל 75 קילו .
    לפני חודשיים פתחתי חצי cc בשביל החתונה שלי, ומאז כבר סגרתי 3 וחצי cc והכל עובר לי, ללא בעיות בבוקר , לפני השינה, לחם ירקות פירות הכל!
    הרופא כבר שאב לי שלוש פעמים את כל הנוזל כדי לשלול דליפה.
    ממה דבר כזה נובע? איך יכול להיות שפעם הייתי מקיאה מתוך שינה ב9 וחצי והיום אני אוכלת הכל כשאני סגורה 10 וחצי ( בחיים לא עברתי את ה 10!)
    מה ההסבר הרפואי לזה ? אני לא יכולה להמשיך לסגור לחינם כי כבר עליתי 12 קילו בחודשיים( ואני 20 קילו יותר מלפני שנתיים וחצי)
    והדיכאון מאוד קרוב , והרופא טוען שאין דליפה .
    יש מצב שאולי אין בטבעת דליפה אבל היא כבר לא יושבת על הקיבה ובגלל זה אין לה שום אפקט? ( חייבת לציין שיש מעט קושי עם לחם, ובצקים אבל ממש מעט כמו שהיה לי כשהייתי סגורה על שש)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטבעת לא מתפקדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטבעת לא מתפקדת - תגובה

שולה זק
    30/07/2014

לדעתי מומלץ לעשות צילום וק"ת ולגשת להתיעץ עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המנתח

שרית
    31/07/2014

קודם כל תודה , אבל מעניין אותי לדעת למה דווקא עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולא זה שניתח אותי ? ( דר׳ אבינח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המנתח - תגובה

שולה זק
    31/07/2014

אם הטבעת תקינה..עליו לחזור לאכול נכון ועל פי תפריט מותאם. ולשלב פעילות צריך בכלל לבדוק למה נכשלת מה הבעיה? ואם יש בעיה בתקינות הטבעת, מומלץ שרופא מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולא רק טבעת יבדוק אותך.
    האם לפני שעשית ניתוח טבעת, בררת את כל האופציות? האם את אכלנית מתוק?
    לפתוח ולסגור טבעת על פי בקשתך ולפי ארועים אלו ואחרים - זה לא לשנות הרגלי אכילה ולא אורח חיים. צריך להפנים שינויי באכילה והתנהלות. פתיחה וסגירה של טבעת לפי "חשק" זה לא רציני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו