מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כולם להיכנס בבקשהדנה27/09/2014
הייתי כבר בייעוץ ( מתכננת לניתוח שרוול)
נתן לי את הבדיקות שצריכה לעבור וכמעט עשיתי את כל הבדיקות נשאר לי רק 2 בדיקות ולקבוע תור לועדה ואז לניתוח, הבעיה שלי זה שאין לי ביטוח בריאות ואני לא יכולה לעשות בבית חולים פרטי אלה ציבורי. והבנתי שהתורים מאוד רחוקים בציבורי
ואני עוברת לחול בחודש 2 ונשארת שם איזה חצי שעה וחוזרת ואז מתחתנת!
מה אני יכולה לעשות כדי שייתנו לי תאריך הכי קרוב שיש?! שאעבור תניתוח לפני הטיסה, ולא רוצה לוותר ולהתחתן שמנה, וחבל אחרי שסיימתי כמעט כל הבדיקות .:(
ואני שוקלת 115 ורוצה לרדת עד החתונה
ובקשר לעור עודף, אם אני אתמיד בספורט כושר כל יום בחדר כושר יעלם לי כל העור המדלדל? או שזה יישאר כמה לא משנה מה? העור שלי יחסית קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובות
דנה29/09/201411
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם להיכנס בבקשה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/09/2014שלום דנה
לאור הנסיבות אשמח מאוד לעזור ולהקדים לך את הניתוח.
אני מנתח בבית חולים רמב"ם. איזה קופ"ח את מבוטחת. צריכה לבקש בתחייבות לרמב"ם ואני אדאג לשאר
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
דנה01/10/2014שלום ד"ר מחאג'נה, אין ספק שאתה טוב לב ומנסה לעזור לכולם כמו ששמעתי מהרבה אנשים... אני בכללית ויש לי מושלם פלטינום אבל הבעיה שעוד אין לי תמושלם שנה שלמה כדי לעבור את הניתוח, ואין לי כבר ביטוח בריאות פרטית. אני בבעיה גדולה ואני לא יודעת מה לעששששות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה03/10/2014שלום דנה
הפתרון היחידי להשיג התחייבות לרמב"ם "שזה לא קל". בלי זה אין בידיי איך לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות
דנה04/10/2014התחייבות אני לוקחת מהקופה שלי? מה אני צריכה לבקש מהם טופס התחייבות לרמבם? כי פעם שמעתי שרמבם לא עובד ככה עם כללית למי שאין ביטוח פרטי. ואם אני משיגה טופס 17 היכן אני עובדת את הועדה וכמה זמן ייקח לקביעת תור לניתוח? תודה דר מחאגנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות - תגובה
שולה זק04/10/2014איפה את גרה?
בת כמה את?
מה ה- BMI שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכפר תבור
דנה04/10/2014בת 23 bmi 41.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה למנכ"ל כללית - תגובה
שולה זק04/10/2014מה שאני יכולה ליעץ לך.
בפנות בכתב למנכ"ל כללית, להסביר לו את מצבך, ולאפשר לך לעבור ניתוח "בזק" - תור מהיר באחד מבתי החולים של הקופה.
קשה לי להאמין שתוכלי לקבל התחייבות לרמב"ם.
לחילופין - את יכולה לפנות לתזונאית ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולשלב פעילות גופנית ועד החתונה לרדת יפה במשקל ואף לעצב את גופך.
חישבי בחיוב על אופציה זו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
דנה04/10/2014אין מצב שאני אוכל לרדת לבד 40 קילו :( איך אוכל לעצב את הגוף? גם עם ניתוח אי אפשר לעצב תגוף? ואיך אדע אם רמבם הוא מהקופה שלי? אני בבעיה אוףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחייב ניתוח - תגובה
שולה זק04/10/2014תתפלאי שאפשר לרדת 40 קילו גם ללא ניתוח ובשילוב פעילות גופנית, בגילך הצעיר למצק את העור.
אם את חברת כללית ומכפר תבור...לא נראה לי שתקבלי התחייבות לרמבם.
אל תחשבי שניתוח זה הוקוס פוקוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)