לדר' מחג'נה -דחוף ביותר.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדר' מחג'נה -דחוף ביותר.
    אולגה
    01/10/2014

הי אני אולגה אתה מכיר אותי טוב מאוד הייתי 118 קג' לפני הניתו מעקף תרייריון כיום שוקלת 67 קג אני שנתיים לאחר הניתוח רשמת לי סיכום ביקור שיש לי עודפי עור באזור הבטן אך לא רשום שאתה ממליץ לי ניתוח להסרת עור שם.קבעתי תור לפלסטיקאי בבית חולחם לין השייך לקופת החולים שלי-כללית מהתגובות פה הבנתי שאני צריכה בפירוש המלצה ממך לניתוח עיצוב גוף או הסרת עוגפי עור בבטן הייתי רוצה לעבור ניתוח זה במימון של הקופת חולים.הלכתי לאיבוד לגמרי !! פה קראתי שחוות דעת צריך להגיש לועידה כלשהיא אני לא מבינה מה מומי האם תוכל לעזור לי בבקשה...הכי חשוב לי זה הבטן נשאר לי הרבה עור עודף.
    קשה לי מאוד לקבל התחייבות לרמב"ם כל פעם כדי לבוא לבקר אותך .
    התור שלי לפלסטיקאי ל הקופת חולים הוא ב 16.10.14 מה ואיך תוכל לעזור לי בבקשה!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' מחג'נה -דחוף ביותר.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שפרופ' מחג'נה יענה. - תגובה

שולה זק
    03/10/2014

אין בעיה לקבל הפניה ואישור לניתוח. חברה שלי עברה עכשיו בבית חולים בילינסון (השרון) ניתוח להסרת עודפי עור בבטן עם התחייבות הכללית.
    תתקשרי אלי ביום ראשון ואכוון אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו