תהליך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תהליך
    בן
    06/10/2014

שמי בן אני בן 21 עומד להשתחרר משרות סדיר בצה"ל לפני הצבא הייתי בקופת חולים מכבי ורופאת המשפחה שלי העלתה בפני את האפשרות לניתוח בריאטרית, בזמנו לא שקלתי את זה ברצינות אך כיום אני מרגיש שהניתוח הוא הפיתרון לבעיה שלי.
    הייתי רוצה לדעת איך מתחילים את התהליך? לאן פונים?והאם העובדה שבשלוש השנים האחרונות לא הייתי קשור לקופת חולים אזרחית תהווה בעיה מבחינה כספית וכו..
    הbmi שלי הוא 40.14 ואני בן 21 אשמח לקבל תשובה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך - תגובה

שולה זק
    08/10/2014

ברגע שאתה משתחרר אתה דואג להמשיך את זכויותך בקופה שבה אתה בוחר.
    במהלך השירות הצבא שילם ושמר על זכויותך.
    תיגש לאחר השחרור לרופא המטפל שיפנה אותך למנתח בתחום קיצורי קיבה.
    מקווה שעזרתי במעט
    לפי ה BMI אתה בקריטריונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הבדל בין הקופות בכל מה שקשור

בן
    08/10/2014

לניתוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן לניתוח - תגובה

שולה זק
    09/10/2014

הקופה בה תבחר תאשר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן - אשרייך

עופר במבינו
    13/10/2014

בן ,

ראשית כל ברוך הבא לפורום.

אתה חושב על תהליך חשוב מאוד, תהליך שישנה את החיים שלך מקצה אחד לשני.. לפי ה BMI רצוי שתעשה את הניתוח אבל כמובן שאני ממליץ לך לנסות כל דבר אפשרי אחר לפני כן.

נכון דיאטה וספורט זה לא דבר קל אבל ניתוח הוא הפתרון האחרון.

במידה ותנסה דברים אחרים ורופא מומחה ימליץ לך על ניתוח, אז שיהיה בהצלחה ואתה בהחלט בפורום הנכון על מנת להתמודד עם זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמין לי שניסיתי כל דבר אפשרי

בן
    03/11/2014

כל דיאטה שאתה יכול לחשוב עליה מללכת לדיאטנית ולאכול לפי התפריט המאוזן שהיא נתנה לי לדיאטת אטקינס ודיאטת חלבונים אחרת ודיאטה של רופאה "אלטרנטיבי" בנוסף לדיקור ועוד אין ספור דיאטות שהתמדתי בהם יותר ופחות בתופסת של ספורט.
    הצלחתי לרדת 20-25 קילו ליפני הצבא שצברתי בחזרה ואפילו יותר בתקופה הזו וליפני זה היו לי הצלחות בסדרי גודל של 15-10 ק"ג שחזרו בצורה של 20-30.

זאת בעיה שמלווה אותי מאז שאני זוכר את עצמי, לפני הצבא רופאת המשפחה שלי שליוותה אותי כל חיי העלתה בפני את הרעיון אבל בזמנו לא לקחתי אותו ברצינות ועכשיו זה מבחינתי המוצא האחרון.

קבעתי תור לרופא משפחה להתייעץ וניראה מה הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו