מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תהליךבן06/10/2014
שמי בן אני בן 21 עומד להשתחרר משרות סדיר בצה"ל לפני הצבא הייתי בקופת חולים מכבי ורופאת המשפחה שלי העלתה בפני את האפשרות לניתוח בריאטרית, בזמנו לא שקלתי את זה ברצינות אך כיום אני מרגיש שהניתוח הוא הפיתרון לבעיה שלי.
הייתי רוצה לדעת איך מתחילים את התהליך? לאן פונים?והאם העובדה שבשלוש השנים האחרונות לא הייתי קשור לקופת חולים אזרחית תהווה בעיה מבחינה כספית וכו..
הbmi שלי הוא 40.14 ואני בן 21 אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך - תגובה
שולה זק08/10/2014ברגע שאתה משתחרר אתה דואג להמשיך את זכויותך בקופה שבה אתה בוחר.
במהלך השירות הצבא שילם ושמר על זכויותך.
תיגש לאחר השחרור לרופא המטפל שיפנה אותך למנתח בתחום קיצורי קיבה.
מקווה שעזרתי במעט
לפי ה BMI אתה בקריטריונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל בין הקופות בכל מה שקשור
בן08/10/2014לניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לניתוח - תגובה
שולה זק09/10/2014הקופה בה תבחר תאשר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן - אשרייך
עופר במבינו13/10/2014בן ,
ראשית כל ברוך הבא לפורום.
אתה חושב על תהליך חשוב מאוד, תהליך שישנה את החיים שלך מקצה אחד לשני.. לפי ה BMI רצוי שתעשה את הניתוח אבל כמובן שאני ממליץ לך לנסות כל דבר אפשרי אחר לפני כן.
נכון דיאטה וספורט זה לא דבר קל אבל ניתוח הוא הפתרון האחרון.
במידה ותנסה דברים אחרים ורופא מומחה ימליץ לך על ניתוח, אז שיהיה בהצלחה ואתה בהחלט בפורום הנכון על מנת להתמודד עם זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי שניסיתי כל דבר אפשרי
בן03/11/2014כל דיאטה שאתה יכול לחשוב עליה מללכת לדיאטנית ולאכול לפי התפריט המאוזן שהיא נתנה לי לדיאטת אטקינס ודיאטת חלבונים אחרת ודיאטה של רופאה "אלטרנטיבי" בנוסף לדיקור ועוד אין ספור דיאטות שהתמדתי בהם יותר ופחות בתופסת של ספורט.
הצלחתי לרדת 20-25 קילו ליפני הצבא שצברתי בחזרה ואפילו יותר בתקופה הזו וליפני זה היו לי הצלחות בסדרי גודל של 15-10 ק"ג שחזרו בצורה של 20-30.
זאת בעיה שמלווה אותי מאז שאני זוכר את עצמי, לפני הצבא רופאת המשפחה שלי שליוותה אותי כל חיי העלתה בפני את הרעיון אבל בזמנו לא לקחתי אותו ברצינות ועכשיו זה מבחינתי המוצא האחרון.
קבעתי תור לרופא משפחה להתייעץ וניראה מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)