מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול , לעשות או לא לעשות ? זakh28/11/2014
היי בוקר טוב , אני בת 30 רווקה . ניסיתי כבר את כל הדיאטות האפשריות כולל ניתוח טבעת , קבוצות התמיכה למיניהן כדורים אבקות וכו וכו וכו . שום דבר לא עזר הדיאטה הכי משמעותית הייתה לפני 6 שנים בערך עם כדורי רדוקטיל השלתי 22 קילו והרגשתי נהדר עד שהפסיקו את ייצור הכדורים וכמובן שעליתי הכל עם ריבית . בנוסף אני אפילפטית לכל הצרות ( גיליתי לראשונה בגיל 25 לאחר התקף משינה ) . אני כבר אובדת עצות ועל הקרשים מבחינה רגשית , לא בא לי לצאת מהבית ופשוט אין לי כוחות . אני מעוניינת בדעתכם האמיתית האם לעשות את הניתוח ? האם מרגישים טוב ? מהן תופעות הלוואי ולנשים ביננו האם ישנה איזשהי השפעה על הריון ? אודה לתגובתכן האמיתית והכנה . אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעשות או לא לעשות - תשובה
עופר "במבינו"29/11/2014בוקר טוב ושבת שלום ,
ראשית כל לא סיפקת לנו מידע על ה BMI שלך, אז קצת קשה לנו לדעת אם את בכלל עומדת בקריטריונים של הניתוח. שאלת אם יש תופעות לוואי, ובכן... זה משתנה מאדם לאדם אבל בהחלט קיימים תופעות לוואי. אני סבלתי במשך מספר שנים מנשירת שיער, כמו כן גם יש לי דאמפינג (להרחבה פנו לשאלות ותשובות בפורום). לדעתי אלו תופעות יחסית שכיחות ולא כל כך משמעותיות לעומת התוצאה שקיבלתי.
לשאלתך האם אני מרגיש טוב , אני מרגיש מצויין .
אף אחד פה לא ימליץ לך לעבור את הניתוח, הניתוח הזה הוא בחירה אישית של כל אחד ואחד ואני בחיים לא ממליץ לעבור אותו. יש בו סיכונים כמו בכל ניתוח ויש לדעת אותם וללמוד אותם בטרם הולכים לניתוח. כמו כן יש לחקור וללמוד לעומק את סגנון החיים שיש לסגל לאחר הניתוח אחרת הניתוח יהיה לשווא. השינוי הוא לא רק פיזי, הוא גם נפשי. יש להגיע להסכמות עם עצמך שאנו כבר לא "שמנים" ואם לא נשמור על אורח חיים בריא הרי המשקל יחזור גם יחזור, ופי כמה וכמה.
לכן, אני ממליץ לקרוא, לדבר ולהתייעץ עם רופאים מומחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)