מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר איוון שוורץס.ב09/12/2014
שלום לכולם ,
משיהו מכיר את ד"ר איוון שוורץ ? ויכול לתת לי המלצות ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר איוון שוורץ - תגובה
שולה זק16/12/2014מנתח בכיר בבית חולים מאיר ובמרכזים פרטיים.
מחלוצי מנתחי קיצור קיבה בארץ
אני נותחתי על ידו לפני 13 וחצי שנים. השלתי ממשקלי 75 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שוורץ
שלמה24/12/2014אותי ניתח ד"ר שוורץ לפני כשבוע.
הוא מנתח בחסד ויצאתי הביתה אחרי 3 ימים בלי בעיות ללא הרבה כאבים וללא נקזים.
זה לא הניתוח הראשון שהוא ביצע עלי. הוא גם ניתח אותי בהרניה ובמקרה של אפנדיציט.
אני כבר נתקל בו במשך 13 שנה. כל פעם במסגרת קו"פח כללית ולא פרטי.
יחס תמיד מעולה ועונה על השאלות.
את בידיים טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אליך
סיון30/12/2014היי,
האם עשית את הניתוח בבית חולים מאיר בכפר סבא?
איך היתה ההחלמה ? איך היה הנקז? איך היחס שם ?
הוא מנתח ותופר עם סיכות ? לי אמור לפחות 4 ימים אישפוז בבית חולים מאיר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אליך - תגובה
שולה זק31/12/2014ההחלמה היא אינדיבידואלית לכל אחד.
את השאלות לגבי הניתוח עצמו סיכות, תפירה וכו' רצוי לשאול את הרופא
היחס בבית חולים מאיר הוא טוב מאוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)