ניתוח מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף קיבה
    רות
    12/12/2014

שלום
    אני בת 69 ועומדת בפני ניתוח מעקף קיבה.
    לפני כ 22 שנה עברתי ניתוח טבעת + סיכות , ירדתי כ 20 ק"ג ונעצרתי.
    לאחר תקופה כל הסיכות נפתחו והמצב חזר לקדמותו.
    בשנים האחרונות חליתי בדלקת מפרקים שיגרונית וקיבלתי סטרואידים, מהם עליתי במשקל. כיום אני מקבלת פרדיזון במינון קטן (5 מ"ג) ותרופה ביולוגית אחת ל 4 שבועות (אקטמרה), בנוסף לסימבלטה.
    החשש שלי שאעבור את הניתוח, והירידה במשקל תהיה איטית ואינה מספקת מאחר וכמויות המזון שאני אוכלת שאינן גדולות.
    נושא נוסף המעסיק אותי הוא השלשולים לאחר הניתוח והחשש שיגבילו אותי ביציאה מהבית.
    האם תוכל להבהיר לי את המצב לאחר הניתוח ?
    בתודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף קיבה - תגובה

שולה זק
    16/12/2014

אני מבינה שאת עומדת לעבור מעקף קיבה ולא מעקף תריסריון, כך שבעיית השלשולים כמעט ולא קיימת.
    לאחר הניתוח שעברת, זה הניתוח שניתן לבצע.
    אני מאמינה שעם הדרכה נכונה וצמודה של דיאטנית תגיעי לתוצאות משביעות רצון.
    חשוב מאוד לעשות סוויץ בראש ולשנות הרגלי אכילה, חשיבה ואורח חיים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רות
    18/12/2014

תודה רבה על תשובתך.
    סוויץ בראש כבר עשיתי, האוכל לא מדאיג אותי יותר. הדבר היחידי שהדאיג אותי הוא השלשולים., ואת הדאגה הזו הסרת ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי

רחל
    23/12/2014

שלום, קיבלתי אישור לניתוח מעקף ואני מאוד מבולבלת.
    בועדה הרופא כל הזמן התייחס לבעיית השלשולים - האם יש בעיה של שילשולים? חשוב לי לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממאה עשרים וארבע ל 90

מאירה
    08/01/2015

שלום שמי מאירה ואני 10 חודשים אחרי מעקף קיבה לומדים לוסת את היציאות אם יש שלשולים אז אוכלים אורז וזה מאזן את היציאות . בעקרון לא להשתולל כי אם אוכלים שניצל שומני ממש היציאה תבוא בערך תוך 20 דקות בערך. ככה זה אצלי . בכל אופן. ירדתי בעשרה חודשים שלושים וארבע קילו . מאושרת עד הגג. על זה שהחלטתי להתנתח אצל דר מחגנה + על ההחלטה על הניתוח .לאט לאט לומדים להנות מדברים אחרים. כי הבאסה מגיעה עם האוכל שאתה אוהב . אי אפשר להנות ולהכניס את כל הצלחת ולבקש עוד חחחחח זהו בהצלחה אבל זה משתלם כש הולכים לחנות וקונים חולצה לרג' או XL תמיד יש מידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממאה עשרים וארבע ל 90 - תגובה

שולה זק
    09/01/2015

כל הכבוד.
    הצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מצב שיש פעמים שאין לך הגבלה??

אבי
    10/01/2015

ואת מצליחה לאכול המון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מצב שיש פעמים שאין לך הגבלה?? - תגובה

שולה זק
    12/01/2015

ניתוח זה לא הוקוס פוקוס....חייבים לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    חשוב להיות במעקב דיאטנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מחיר לכל דבר

מאירה
    25/01/2015

יש מחיר לזלילה . אחר כך יש לחץ בחזה צריך לשכב כדי לנשום אפילו מאכילת גלידה נעשים מסוחררים. ולומדים... אם לא בפעם הראשונה אז השניה או העשירית בסוף לומדים שזה לא כדאי לא כדאי לקלקל את האוירה והמצב רוח בשביל גלידה ו או זלילה של אוכל לומדים לשים פחות בצלחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מחיר לכל דבר - תגובה

שולה זק
    25/01/2015

כמה שאת צודקת
    רק חבל שיש שלומדים בדרך הקשה של סבל מיותר, כאשר ניתן למנוע תופעות אלו על ידי אכילה נכונה ומבוקרת.
    חשוב מאוד להיות בשנתיים הראשונות במעקב דיאטנית. ככה לומדים לשנות הרגלי אכילה ומפנימים את השינויים בחשיבה ובהתנהלות היום יומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו