עצירה בירידה במשקל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירה בירידה במשקל
    ר
    22/12/2014

ערב טוב,
    אני שלושה שבועות אחרי ניתוח שרוול. בשבוע הראשון ירדתי 6 קילו, בשבוע השני קילו ובשבוע האחרון עליתי!!! קילו.
    אני לא אוכלת שטויות ואני עושה ספורט.
    אני צריכה לציין גם שאת הכמויות שקיבלתי בתפריט מהדיאטנית אני לא מצליחה לאכול, אני אוכלת כמעט חצי מזה.
    אני ממש ממש מתוסכלת, אני לא מאמינה שכבר התחלתי לעלות. האם זה בגלל שאני אוכלת מעט מידי או שזה תהליך טבעי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירה בירידה במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירה בירידה

ניר
    25/12/2014

אל דאגה, התהליך טבעי לחלוטין.
    חשוב לקחת בחשבון את הטראומה שהגוף עובר, וכתגובה טבעית לירידה בכמות המזון שנכנס לגוף, הגוף מכניס את עצמו למצב שמירה על מאגרים ככה שגם עליה קטנה במשקל היא אפשרית.
    כמה דברים לגבי המשך התהליך:
    1. חשוב מאוד לא להישקל על בסיס יומי - סתם מתסכל וחסר משמעות. במידה ואת מבצעת פעילות גופנית ואוכלת לפי המלצות הדיאטנית, הירידה לא תיפסק.
    2. התוצאות מנסיון אישי לא מאחרות לבוא הן מבחינת תחושה פיזית והן מבחינת הביגוד שהופך להיות יותר רופף וגדול על הגוף.
    3. לא לשכוח שכל תהליך הוא אינדיבידואלי, כל אדם מגיב אחרת לתהליך הירידה במשקל וקצב הירידה שלו תלוי במספר רב של גורמים השונים מאדם לאדם לכן אין צרוך לעשות השוואה מול אנשים אחרים שעברו את הניתוח.
    4. עם כמה שהעניין לא נשמע הגיוני על מנת לרדת במשקל חייבים לאכול, אכילה נכונה תביא גם לשינוי הרצוי. לכן ההנחיות בד"כ הן לאכול ארוחה קטנה כל 2-4 שעות גם אם אין תחושת רעב.
    5. סבלנות והתמדה הן מילות מפתח בתהליך הנ"ל

בהצלחה ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירה בירידה

לובה
    30/03/2015

גם אצךי אותו הדבר!
    משך שבועיים וחצי אני לאט-לאט הורדתי 10 קילו ופתאום ביום למחרת עליה של 1.1 קילו!
    כמעט בכיתי - למה? מה עשיתי לא נכון? אני כ"כ משתדלת להקפיד על אכילה כל 3 שעות וכמויות קטנטנות - עד 50 מ"ל אוכל מרוסק.
    קראתי את כל הפורום משנת 2013, לא מצאתי אף אחד שהיה לו ככה. עכשיו אני רואה שאני לא לבד. איך עכשיו? מה עליי - לדאוג או לא לדאוג? אולי גם לי זה יעבור ואמשיך לרדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירה בירידה במשקל - תגובה

שולה זק
    31/03/2015

שלום לך,
    ירידה של 6 קילו בשבועיים זה יפה מאד. כל גוף והקצב שלו ותלוי גם באחוז שאת צריכה לרדת.
    לא לאכול ...מזה לא מרזים.
    חשוב לאכול את הכמויות שהדיאטנית רשמה לך.
    כמו כן פעילו גופנית הופכת תאי שומן לתא שריר שהם יותר כבדים.
    חשוב לאמץ הרגלי אכילה נכונים ואורח חיים בריא.
    לא תמיד מחוגי המשקל הם הקובעים. תעקבי אחרי הקפי הגוף והשינויים שהוא עובר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו