דר חרמון הילה - בי"ח תל השומר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דר חרמון הילה - בי"ח תל השומר
    לוצ'ו
    04/02/2015

שלום רב,
    אני נמצאת בימים אלו בעיצומו של תהליך שסופו ניתוח בקונסטלציה ציבורית בתל השומר. הוסבר לי שהמנתח/ת יכול/ה ליהיות כל אחד משלושת המנתחים: פרופ' רובין, ד"ר גויטיין (שאולי קורא כרגע את ההודעה) ודר הילה חרמון ואין באפשרותי יכולת בחירה או/ו ידיעה עד יום הניתוח עצמו. הבעיה שלי היא העובדה שאודות השניים הראשונים יש הרבה מידע ושמם הולך לפניהם. לעומת זאת, לא הצלחתי, בשום דרך, למצוא מידע על דר חרמון. אני מבינה שזו תיהיה בעיה בפורום הנוכחי לבקש המלצה/דיס המלצה עליה, אבל אשמח מאד לדעת מי היא? מהו הניסיון שלה בתחום? האם מנתחת במקומות נוספים? ממש אודה לכם על התייחסותכם כח מאד מלחיץ ללכת לקראת ניתוח שכזה שייתכן שלא יהיה לי שמץ של אינפורמציה על מי שהולך לעשות לי אותו. קיימת אפשרות שאעשה זאת גם באופן פרטי, אך כרגע מרגיש לי יותר בטוח לעשות בביח גדול כמו תל השומר, במידה שיהיו סיבוכים. אשמח לשמע דעתכם גם בעניין זה. תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אילה חרמון

Gisela
    13/02/2015

גם אני הגעתי לתל השומר עם המלצה לדר רובין והייתי אצלו בביקור הראשון שלי במרפאה.
    כמעט וייתרתי על הניתוח לאחר הפגישה שלי איתו. ממש לא בן אדם נחמד.
    החלטתי לתת לצוות המחלקה הזדמנות נוספת וביקשתי תור לד"ר חרמון ששינה לי לגמרי את ההרגשה. התייחסה אלי בכבוד ובאחריות , נתנה לי הרגשה של אכפתיות ושל מקצוענות.
    עברתי ניתוח לפני 3 ימים. היה לי מזל והיא זאת שבסוף ניתחה אותי ונרדמתי בחדר ניתוח בשקט כי ידעתי שאני בידיים טובות.
    היום אני כבר אחרי ואני בבית.
    המון תודה לדר חרמון ולצוות המרפאה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

לוצ'ו
    13/02/2015

איזה כיף לשמע את ההמלצות ויותר כיף לשמע שאת אחרי.
    השבוע אני נפגשת איתה. תודה רבה רבה על ההתייחסות, החלמה מהירה והרבה בהצלחה בתהליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר הילה חרמון

Gisela
    13/02/2015

בכייף!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו