מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבקשת את עזרתכם בשני נושאיםGisela13/02/2015
נותחתי רק לפני מס ימים ואני מרגישה נפלא.
אני מבינה שחלק גדול מההצלחה בהורדת המשקל לאחר הניתוח מתבססת על שתי אלמנטיים.
הראשון הוא המוטובציה הגבוהה והרצון להצליח והשני הוא ליווי נכון של התהליך.
בחלק השני אני מבקשת עזרה.
א. אני מחפשת דיטאנית שתלווה אותי בהמשך הדרך ואני יודעת שיש כאלו בבית חולים (תל השומר) אבל ככל בן אדם עובד, יש לי בעיות עם השעות קבלה של הצוות של בית החולים.
האם יש לכם המלצה על דיטאנית באזור תל אביב או רמת גן שמקבלת בשעות אחר הצהריים? (אני בכללית)
ב. הייתי רוצה להצטרף לפורום שמארגן מפגשים פעם או פעמיים בחודש לצורך מתיכה ומקום שבו אפשר ללמוד מהניסיון של הקודמים ואחר כך גם לעזור לבאים.
האם יש מקום שכזה גם באזור שלי?
תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת את עזרתכם בשני נושאים - תגובה
שולה זק13/02/2015לדיאטנית יש ללכת פעם בחודש, כך שגם אם זה בשעות העבודה, אפשר להעדר לשעתיים שלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת את עזרתכם בשני נושאים
Gisela13/02/2015זה אומר שאת לא יכולה להמליץ לי על שום דיטאנית בכללית או שלפי דעתך עדיף שאטופל בבית"ח?
מה בקשר לשאלה השנייה? פורום עם מפגשים. את מכירה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת את עזרתכם בשני נושאים - תגובה
שולה זק14/02/2015כנסי לפייסבוק shulamit zak
ואצרף אותך לקבוצות.
לגבי דיאטנית את חייבת לברר עם הקופה ואו המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת את עזרתכם בשני נושאים - תגובה
Gisela14/02/2015תודה שולה. שלחתי אליך בקשה לחברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)