כללית מושלם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כללית מושלם
    Cbs76
    03/03/2015

שלום,
    רופא המשפחה שלי המליץ על ניתוח שרוול גם בגלל המשקל ובנוסף סובלת לפעמים מלחץ דם גבוה.
    עברתי את כל הבדיקות, בחרתי מנתח הייתי אצלו בפגישה ובשבוע הבא יש לי כבר וועדה.
    אבללל נאמר לי שכרגע כללית מושלם במשא ומתן ולא מאשרת ניתוחים בריאטרים, אלא הקצאה נמוכה מאוד בחודש. מה שאומר שאני צריכה לחכות מלא חודשים, יכולתי כבר לבצע את הניתוח דרך ביח ולא פרטי.
    למי ניתן לפנות? אני משלמת קרוב לעשרים שנים, למה לא מגיע לי השירות כשאני צריכה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללית מושלם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללית מושלם - תגובה

שולה זק
    06/03/2015

לא הבנתי בדיוק מה כוונתך?
    את ניזונה משמועות?
    נעשה קצת סדר בבלגן
    אם יש לך כללית משלם ולא פלטינום - עלות ההשתתפות העצמית גבוהה מאוד בפרטי.
    כללית מאשרת ניתוחים למי שעומד בקריטריונים.
    בבתי חולים ציבוריים ההמתנה ארוכה מזה זמן רב. לעיתים שנה.
    במרכזים הפרטיים, לאר קבלת אישור הקופה, ההמתנה היא קצרה.
    עליך לבחור במנתח שעובד עם הקופה, אם את פונה לפרטי.
    יתכן ומה ששמעת על משא ומתן - נוגע לגבי התקשרות הקופה עם בית חולים זה או אחר. כל מחוז יש לו התקשרויות משלו עם בתי חולים. להמחשה - אני כשייכת לכללית מחוז צפון, לא יכולה לקבל התחייבות לבית חולים רמבם.
    מקווה שעזרתי במעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלטיניום

Cbs76
    06/03/2015

תודה על תשובתך, אני אבהיר, אני שייכת לקופח כללית ויש לי פלטיניום, הייתי אצל רופא פרטי שעובד עם כללית ושם הוא בעצמו אמר לי שכללית כבר לא מאשרים ניתוחים במספר גבוה רק 4 ניתוחים בחודש, למי אני יכולה לפנות????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו