מתלבט לגבי סוג הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתלבט לגבי סוג הניתוח
    אבי
    28/04/2008

הינני בן 32 ,גובה 182 משקל 154 ק"ג, BMI 47
    הינני בריא לחלוטין ולא חולה או סובל משום מחלה.
    הינני חושש כי תהיה בעתיד פגיעה בבריאותי וכמובן שכבר עכשיו אני מרגיש ממש לא טוב מבכינת מראה וכבדות בתנועה.
    אינני מנשנש ואנני מהחובבים מתוק, אני בעיקר אוהב ארוחות גדולות,מאוד אוהב בשר.
    ניסיתי את כל הדיאטות אך אינני מצליח לשמור על הירידה ועולה בחזרה, לאחרונה אני כבר לא מצליח לרדת ורק עולה.
    מה הניתוח המומלץ למצבי?? מהתרשמות שלי נראה כי שרוול כיבה הינו עדיף עקב פשטות ,אחוז נמוך של כישלונות,סיכון נמוך ואיכות חיים טובה. האם התרשמותי נכונה או שעדיף לי משהו אחר??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבט לגבי סוג הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג הניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/04/2008

את סוג הניתוח קובע יחד עם הפצינט לאחר שיחה ארוכה (ולא MAIL של כמה שורות)
    מאחר ואתה לא מנשנש, לא אוכל ממתקים ומקוה שאין לך בעיות צרבת הניתוח הנראה הכי מתאים הנו שרוול קיבה. תוכל להתקשר אלי ויחד ניתן להחליט סופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ניתוח

גבי
    03/05/2008

כנס לאתר מלב"י הם עושים לך באמת חשק לניתוח הבעיה היא רק מציאת המימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי בעיית מימון, יש לי ביטוח

אבי
    03/05/2008

בריאות פרטי כבר שלוש שנים וגם אם אצטרך להוסיף מכיסי מאה אלף זה שווה לי כל סכום בשביל להיות רזה.
    אם יש פיתרון קסם שיגרום לי להיות רזה ללא סיכון או סבל אני מוכן לשלם כל סכום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/05/2008

תוכל ליצור איתי קשר פלפוני להמשך התהליך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו