מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבט לגבי סוג הניתוחאבי28/04/2008
הינני בן 32 ,גובה 182 משקל 154 ק"ג, BMI 47
הינני בריא לחלוטין ולא חולה או סובל משום מחלה.
הינני חושש כי תהיה בעתיד פגיעה בבריאותי וכמובן שכבר עכשיו אני מרגיש ממש לא טוב מבכינת מראה וכבדות בתנועה.
אינני מנשנש ואנני מהחובבים מתוק, אני בעיקר אוהב ארוחות גדולות,מאוד אוהב בשר.
ניסיתי את כל הדיאטות אך אינני מצליח לשמור על הירידה ועולה בחזרה, לאחרונה אני כבר לא מצליח לרדת ורק עולה.
מה הניתוח המומלץ למצבי?? מהתרשמות שלי נראה כי שרוול כיבה הינו עדיף עקב פשטות ,אחוז נמוך של כישלונות,סיכון נמוך ואיכות חיים טובה. האם התרשמותי נכונה או שעדיף לי משהו אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה28/04/2008את סוג הניתוח קובע יחד עם הפצינט לאחר שיחה ארוכה (ולא MAIL של כמה שורות)
מאחר ואתה לא מנשנש, לא אוכל ממתקים ומקוה שאין לך בעיות צרבת הניתוח הנראה הכי מתאים הנו שרוול קיבה. תוכל להתקשר אלי ויחד ניתן להחליט סופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ניתוח
גבי03/05/2008כנס לאתר מלב"י הם עושים לך באמת חשק לניתוח הבעיה היא רק מציאת המימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי בעיית מימון, יש לי ביטוח
אבי03/05/2008בריאות פרטי כבר שלוש שנים וגם אם אצטרך להוסיף מכיסי מאה אלף זה שווה לי כל סכום בשביל להיות רזה.
אם יש פיתרון קסם שיגרום לי להיות רזה ללא סיכון או סבל אני מוכן לשלם כל סכום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה04/05/2008תוכל ליצור איתי קשר פלפוני להמשך התהליך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)