שנתיים וחצי לאחר שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שנתיים וחצי לאחר שרוול
    מורי
    03/05/2015

היי, הייתי כותבת כאן פעם המון, לפני הניתוח ובזמן תהליך הירידה במשקל. מיותר לציין שזה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיי, מומלץ בחום לכל המתלבטים והחוששים!
    ממשקל 110 קילו ירדתי ל60 ק״ג ושומרת על המשקל כבר מעל לשנה.
    בזמן האחרון עוד פי העור בבטן החלו להציק לי, זה ממש מעיק עליי נפשית אך יחד עם זאת איני מוכנה לשקול לעבור ניתוח מתיחת עור.
    אציין כי העודפים הינם קלים באופן יחסי היות ושילבתי ספורט במהלך הירידה וכי אני צעירה - בת 25 כיום.
    שמעתי כל שיטה של מתיחת עור בלייזר/גלי רדיו. האם מישהו מכיר? שמע? ממליץ?
    תודה רבה לעונים!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנתיים וחצי לאחר שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד מורי

לילוש
    09/05/2015

אני עברתי את התהליך שלושה חודשים אחריך, מורי ואני גם בגיל אחר, אז העודפים הם באמת מאוד מציקים. אני עדיין נאבקת עם כמה קילו - כאמור, הגיל עושה את שלו - אבל אין ספק שזה חיים חדשים. אם תמצאי פתרון יותר קל מאשר ניתוח, אשמח אם תשתפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניססססססססססססס

אולגה
    18/05/2015

גם אני עברתי ניתול לפני 2.5 שנים רק שעברתי מעקף תריסריון ועצרתי ב 65 ועכשיו השמנתי ל 70 וזה פשוט הורג אותי לא יודעת מה לעשותתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו