מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 6 שנים אחרי שרוול עם עלייה גדולהריקי07/11/2015
הי קוראים לי ריקי ואני בת 42 לפני 6 שנים עברתי ניתוח שרוול ירדתי מעל 50 קילו במשקל הייתי 4 שנים מאד רזה בשנתיים האחרונים התחילה העליה המון מתוק כי זה נכנס יותר טוב בלי בעיות. פיצוחים .חטיפים . עוגות. ועליתי 15 קילו . ניסיתי דיאטות של ירידה ועליה מאד קשה לי אני גם טבחית אז בכלל אוהבת אוכל מרגישה שהשרוול התרחב ואני ממש בטוחה. אני אוכלת ושותה ביחד בלי בעיות. אני הרבה מאשימה את עצמי אני יודעת שהניתוח הוא כלי עזר שאולי לא עזרתי לו מספיק. אני כבר עצבנית כי בגדים שוב קטנים עלי ולא עולים. השאלה שלי האם אני יכולה עכשיו לעשות ניתוח טבעת יש אפשרות? או שזה מסוכן ?והאם אחרי שעשיתי שרוול זאת אותה פרוצדורה הרדמה מלאה? בדיקות וכולייייי.?.. אשמח לתשובות נהייתי מתוסבכת כבר. מה עושים למתוק כלום לא עוזר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6 שנים אחרי שרוול עם עלייה גדולה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2015שלום רב
איני ממליץ על טבעת לאחר שרוול.
יפה שאת מציינת שהניתוח ולא משנה מה טיבו אינו מספיק ושיש צורך במעקב של המנתח, דיטאנית ושנוי הרגלים.
אפשר לעשות ניתוחים אחרים משלימים לשרוול כגון מעקף קיבה או תריסריון ואפשר לנסות ולהציל ולנצל את השרוול בעזרת יעות דיטאנית ומעקב אצל המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הדרישה לניתוחהדרישהרי חוזר
אביגייל09/02/2016שלום
לפני 5 שנים עברתי ניתוח שרוול. ובו ירדתי 30 קג אבל לא הגעתי למשקל הרצוי. בשנה האחרונה עליתי 17 קג. אשמח לדעת אם ניתן לעשות ניתוח מעקף לאחר ניתוח שרוול כי הבעיה שלי היא בעיקר מתוק. ואם כן מה הם הקריטריונים הדרושים לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הדרישה לניתוחהדרישהרי חוזר - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2016אפשר לעשות ניתוח מעקף קיבה לאחר כשלון שרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)