האם לעשות שרוול?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם לעשות שרוול?
    סתמית
    05/06/2016

אז ככה...

היי כולם... אני בת 23 גובה 1.55 משקל 92 התמיינתי לפני שנה וחצי לניתוח השרוול אך היות והbmi שלי היה 37 לא אישרו לי כעת התמיינתי שוב וזאת לאחר שיש לי דום נשימה קל והbmi שלי עלה ל38 ושוב סירוב היות ואיני עם דום נשימה בינוני-קשה והbmi שלי קטן מ-40.

ניסיתי לעשות את כל הדיאטות האפשריות החל מחלי ממן ועד שומרי משקל וגם הייתי משלמת למאמן צמוד אליי על מנת לעשות כושר נרשמתי לאין ספור חוגים אך ללא הצלחה.

אני אוהבת לאכול ואוהבת לאכול הרבה.

המשקל מאז ומעולם היה דבר בעייתי בחיי.

החל מיציאה בפאב שתמיד אני צריכה לשבת בפינה ולכסות את עצמי כי אני שמנה או יציאה עם גברים שהרגשתי שפשוט לא רוצים אלא מרחמים או מלהכניס אותי למיטה (שלא לדבר על זה שמעטים הגברים שירצו לצאת עם שמנה) ולאחר חשיבה ממושכת ושוב ניסיון לרדת במשקל הגעתי למסקנה שאני צריכה קודם לעבור תהליך של לקבל את עצמי ולאהוב את עצמי ואחד מהם זה להוריד את המשקל העודף.. ושוב ניסיון ושוב כישלון עד שעייפתי והגעתי למצב שאני רוצה את הניתוח בכל מחיר גם הוא כרוך בתוכו לעלות 3-4 קילו על מנת לקבלו .

חשוב לי לציין שבאמת ניסיתי הכל ופשוט עייפתי יש לי חברות מסביבי שעשו ואומרות לי שהםם מצטערות שהן לא עשו את הניתוח קודם.

אני רוצה לעשות את הניתוח בשביל להיות יותר בריא לאכול בריא יותר להנות מסלט או מפעילות ספורטיבית .

כעת ספורט הוא רק מעמסה ולא כיף בא לי להיות קלה ולהרגיש טוב עם עצמי.

בבקשה תסתכלו על כל התמונה הכוללת...

האם אתם ממליצים?

וכן אני יודעת שזה לא במטה קסם שאהיה רזה עוד כברת דרך לפנניי אבל אני כן צריכה את הקביים לעזר.

אני גם יודעת את הסיכונים הכרוכים בו החל מקושי תפקודי ועד מוות (כעת אני אומרת שאני יודעת עליהם אבל בפועל מעבירה אותם מהר מעייני כי אני רואה מסביבי המון הצלחות)

האם לעשות?

תודה לכולם:)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לעשות שרוול?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשייי

סתמית
    05/06/2016

תעשייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אני לא יכולה להקפיץ?

סתמית
    05/06/2016

ע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו