אני מעונינת לניתוח חוזר אחריי שרוול לניתוח מערך אני עם bmi 35

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מעונינת לניתוח חוזר אחריי שרוול לניתוח מערך אני עם bmi 35
    סימונה
    24/12/2016

שלום . עשיתי ניתוח שרוול בעבר ולצערי לא צלח אני מעונינת לעשות ניתוח חוזר מעקף אני חזרתי ל 35 bmi ואני חייבת לעבור ניתוח שוב למען הבריאות שלי ובטחון העצמי . רציתי לדעת את הפרצדורה לניתוח חוזר איזה בדיקות אני צריכה ואיך זה הולך לגביי קופת חולים לאומית ומה קורה לגביי המערכת שחוזרים לניתוח פעם שהיה. תודה מראש סימונה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי חוזר

פרופ` אחמד מחג`נה
    25/12/2016

שלום רב,
    חבל שחכית עד לרגע הזה וטוב שפנית. אנחנו יודעים ש 20-30% מהמנותחים יעלו במשקל. ואלו מנותחים שלא הקפידו על כללי הניתוח. שלושה דברים חשובים שיביאו לשמירת המשקל לאחר הניתוח לטווח הארוך: מעקב הרופא המנתח. מעקב דיטאנית בקופה ושנוי הרגלים ותפיסת עולם. מי שהמקפיד לעשות את הדברים הללו הסכוי שיעלה במשקל שוב הוא נמוך מאוד.
    לעניינך - את יכולה לפנות למנתח הבריאטרי בקופה ולהתחיל את התהליך אצלו. אני עובד עם לאומית ואשמח להיות לך לעזר
    שיהיה לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו